Πέμπτη 16 Αυγούστου 2007

16 Σεπτεμβρίου οι εκλογές και επίσημα!!!

Ο Υπουργός Επικρατείας και Κυβερνητικός Εκπρόσωπος κ. Θ. Ρουσόπουλος, έκανε την ακόλουθη δήλωση:
«Αύριο, στις 12:00 ο Πρωθυπουργός συγκαλεί συνεδρίαση του Υπουργικού Συμβουλίου. Στη 13:00 θα επισκεφθεί τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, διαβιβάζοντάς του πρόταση της Κυβέρνησης για διάλυση της Βουλής και διενέργεια εκλογών την Κυριακή 16 Σεπτεμβρίου.
Η Κυβέρνηση, με πλήρη συναίσθηση της ευθύνης, με σοβαρότητα και σιγουριά, απευθύνεται στους Έλληνες πολίτες, τον υπέρτατο κριτή της Δημοκρατίας και τους καλεί να αποφασίσουν για το μέλλον του Τόπου, ανανεώνοντας την εμπιστοσύνη τους, δίνοντας ισχυρή εντολή, για μια νέα τετραετία.
Στο χρονικό διάστημα που παρήλθε από τις 7 Μαρτίου του 2004, η Χώρα έκανε σταθερά βήματα σε όλους τους τομείς. Οι μεταρρυθμίσεις ξεκίνησαν και πολλές από αυτές αποδίδουν ήδη καρπούς. Μένουν ακόμη πολλά να γίνουν. Ενώπιον των Ελλήνων πολιτών στην κρίσιμη μάχη που ακολουθεί, θα αντιπαρατεθούμε με το έργο μας, με ηπιότητα και επιχειρήματα, μακριά από οξύτητες του παρελθόντος. Με αυτοκριτική και, πάνω απ΄ όλα, με ειλικρίνεια.
Ο λαός συγκρίνει και κρίνει. Καλείται να επιλέξει: αλλαγές και μεταρρυθμίσεις, ή πισωγυρίσματα και περιπέτειες από την ανακόλουθη πολιτική του ΠΑΣΟΚ.
Αύριο μετά τη συνάντησή του με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, ο Πρωθυπουργός θα προβεί σε εκτενή δημόσια δήλωση».