Τρίτη 21 Αυγούστου 2007

Ο Παναγιώτης Κουρουμπλής επανακάμπτει...



Στην εκλογική λίστα του ΠΑΣΟΚ στην Αιτωλοακαρνανία περιλαμβάνεται ο Παναγιώτης Κουρουμπλής ο οποίος ως γνωστό στις εκλογές του 2004 αποκλείσθηκε από τη λίστα λόγω της "υποτιθέμενης" συμμετοχής του στην υπόθεση Πάχτα. Μετά και την επίσημη ανακοίνωση της υποψηφιότητας ο επί δύο τετραετίες βουλευτής του ΠΑΣΟΚ δηλώνει:

"Συμμετέχω στην προσεχή πολιτική αναμέτρηση γιατί η δικαίωσή μου, μου δίνει τη δυνατότητα να συνεχίσω τον αγώνα μαζί σας, για μια νέα αλλαγή, για μια κοινωνία ισχυρή και όχι για την κοινωνία των ισχυρών που συνθλίβει τους αδυνάτους. Δεν έπαψα και δεν θα πάψω να μάχομαι με ακαταμάχητο πείσμα μαζί σας, για μια δίκαιη αναδιανομή του παραγόμενου πλούτου, για μια κοινωνία που δεν θα παραχωρεί το δικαίωμα σε κανέναν να αποφασίζει γι’ αυτήν χωρίς αυτήν.
Οι καιροί επιτάσσουν την ανάγκη για πολιτικά πρόσωπα που οι πολιτικοί και κοινωνικοί τους αγώνες εγγυώνται ότι διαθέτουν το ηθικό ανάστημα να αντισταθούν και να υπερασπιστούν την ιστορική , πολιτιστική και κοινωνική συνοχή αυτού του τόπου. Οφείλουμε με το συλλογικό μας εγώ να μετατρέψουμε την Ελλάδα και την Αιτωλοακαρνανία σε τόπο ελπίδας και προοπτικής.
Πάντα παρών για την κοινωνία και τον άνθρωπο".