Πέμπτη 30 Αυγούστου 2007

Ύπευθυνη πολιτική στάση από τον Ανδρέα Μακρυπίδη

Δημοσιεύουμε αυτούσιο Δελτίο Τύπου του βουλευτή του ΠΑ.ΣΟ.Κ. Αιτωλοακαρνανίας Ανδρέα Μακρυπίδη για επίσκεψή του στις πυρόπληκτες περιοχές του Ξηρομέρου.
Και το κάνουμε για ένα και μοναδικό λόγο που δεν είναι άλλος από το γεγονός ότι ο βουλευτής με την ενημέρωση της δραστηριότητάς του, μέσω του Δ.Τ. δεν επιχειρεί να αποκομίσει πολτικά οφέλη ή να αναδείξει κυρίως ...πολιτικές ή άλλες ευθύνες.
Δηλαδή μας εντυπωσίασε η υπεύθυνη πολιτική στάση που κρατά.
Δελτίο Τύπου
Τη βαθιά του θλίψη για τη μεγάλη καταστροφή που έπληξε τη χώρα μας εξέφρασε ο Βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Ανδρέας Μακρυπίδης με αφορμή την επίσκεψή του στις πυρόπληκτες περιοχές του Ξηρομέρου.
‘‘Είναι τεράστιες οι ευθύνες για τη μεγάλη αυτή καταστροφή που έπληξε τόσες ανθρώπινες ζωές, τόσο μεγάλο κομμάτι του παραγωγικού ιστού της χώρας μας’’ τόνισε ο Βουλευτής.
Η μεγάλη πυρκαγιά στο Ξηρόμερο που έπληξε τις περιοχές Μπαμπίνη, Μαχαιρά, Σκουρτού, Φυτείες, Παππαδάτου, είχε ως αποτέλεσμα να καεί μία έκταση περίπου 20.000 στρ. και να προκληθούν σοβαρές ζημιές σε δέντρα, ελιές και ζώα.
Ο κ. Μακρυπίδης εξέφρασε την αμέριστη συμπαράστασή του στους κατοίκους των περιοχών του Νομού μας που δοκιμάστηκαν από τις πυρκαγιές, ενώ για τις καταστροφές τόσο στο Ξηρόμερο όσο και στη Ναύπακτο επισήμανε με παρέμβασή του την αναγκαιότητα άμεσης αντιμετώπισης των προβλημάτων και στήριξης των πληγέντων.