Πέμπτη 23 Αυγούστου 2007

Και το Μεσολόγγι επισκέφθηκε ο Γιώργος Παπανδρέου


Ο πρόεδρος του ΠΑ.ΣΟ.Κ. Γιώργος Παπανδρέου αποδεχόμενος πρόσκληση του Δημάρχου Ιεράς Πόλεως Γιάννη Αναγνωστόπουλου, αμέσως μετά το τέλος της ομιλίας του στο Αγρίνιο, επισκέφθηκε εκτός προγράμματος την Ιερή Πόλη του Μεσολογγίου.
Ο Γιώργος Παπανδρέου περπάτησε στους πεζόδρομους του ιστορικού κέντρου του Μεσολογγίου, όπου έγινε δεκτός με ιδιαίτερη θέρμη από τους κατοίκους του Μεσολογγίου, καθώς συνομίλησε με πολύ κόσμο και αντάλλαξε χειραψίες.
Ακολούθως, ο Δήμαρχος Μεσολογγίου Γιάννης Αναγνωστόπουλος παρέθεσε δείπνο προς τιμή του προέδρου του ΠΑ.ΣΟ.Κ. Γιώργου Παπανδρέου, του προέδρου του ιδρύματος «Ανδρέας Παπανδρέου» Κώστα Λαλιώτη, θεσμικών παραγόντων του νομού και των υποψηφίων βουλευτών του ΠΑ.ΣΟ.Κ. στην Αιτωλοακαρνανία, σε παραδοσιακή ψαροταβέρνα του ιστορικού κέντρου του Μεσολογγίου.
Ο Δήμαρχος Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου Γιάννης Αναγνωστόπουλος, αμέσως μετά την αναχώρηση του προέδρου του ΠΑ.ΣΟ.Κ. Γιώργου Παπανδρέου, δήλωσε:
«Η αποψινή επίσκεψη του Γιώργου Παπανδρέου στην Ιερή Πόλη του Μεσολογγίου ύστερα από πρόσκληση που του απευθύναμε, σηματοδοτεί το έμπρακτο ενδιαφέρον του Γιώργου Παπανδρέου, για την πρωτεύουσα του νομού Αιτωλοακαρνανίας.
Μου δόθηκε η δυνατότητα να ενημερώσω εκτενώς τον Γιώργο Παπανδρέου για τα συσσωρευμένα προβλήματα που αντιμετωπίζει το Μεσολόγγι καθώς και για τις αναπτυξιακές προοπτικές της πόλης και της ευρύτερης περιοχής.
Επίσης, συζήτησα με τον πρόεδρο του ΠΑ.ΣΟ.Κ. τον αναπτυξιακό σχεδιασμό που εφαρμόζει και υλοποιεί η δημοτική μας αρχή και ο οποίος συνάδει απόλυτα με τις προγραμματικές θέσεις του ΠΑ.ΣΟ.Κ..
Από την πλευρά του ο Γιώργος Παπανδρέου, μου τόνισε ότι ως αυριανός Πρωθυπουργός θα είναι δίπλα στις προσπάθειες της δημοτικής μας αρχής για ένα καλύτερο Μεσολόγγι.»