Σάββατο 15 Σεπτεμβρίου 2007

Μόνο ΚΚΕ και ΣΥΡΙΖΑ διοργάνωσαν προεκλογικές εκδηλώσεις στην Κεντρική Πλατεία του Μεσολογγίου!!!

Όσο κι αν ακούγεται παράξενο για πρώτη φορά στην Μεταπολιτευτική Περίοδο τα κόμματα εξουσίας ΠΑΣΟΚ και ΝΔ δεν διοργάνωσαν προεκλογικές ομιλίες στην Κεντρική Πλατεία του Μεσολογγίου!!!
Θα υποστηρίξει κάποιος ότι δεν πρόλαβαν λόγω της μικρής διάρκειας της προεκλογικής περιόδου, όμως αν σκεφθούμε ότι 22 υποψήφιοι της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ διεκδικούν την ψήφο των Μεσολογγιτών τότε σίγουρα δεν υπάρχει δικαιολογία.
Εύλογα λοιπόν αναρωτιόμαστε αυτοί που θα εκπροσωπήσουν τους πολίτες του Μεσολογγίου στο Κοινοβούλιο πως αντιλαμβάνονται τον ρόλο της Ιερής Πόλης του Μεσολογγίου;
Όταν ούτε κατά την προεκλογική περίοδο δεν επιδυκνείουν τον σεβασμό στον Θεσμό της Πρωτεύουσας πως οι πολίτες θα τους εμπιστευτούν όταν θα κληθούν να λάβουν αποφάσεις όπως π.χ. η έδρα του Εφετείου Αιτωλοακαρνανίας;
Σε κάθε περίπτωση η απαξίωση αυτή των πολιτών του Μεσολογγίου αποτέλεσε το αρνητικό της ήπιας κατά τ’ άλλα προεκλογικής περιόδου.
Και λέμε απαξίωση διότι δεν δόθηκε η δυνατότητα στους πολίτες της «ελεύθερης» και χωρίς «φακέλωμα» παρακολούθησης προεκλογικών ομιλιών από υποψηφίους του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ.