Παρασκευή 7 Σεπτεμβρίου 2007

Β.Μαγγίνας : "Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ αποδεικνύεται κατώτερος των περιστάσεων"


Σε συγκέντρωση πολιτικών του φίλων -ετεροδημοτών - στην Αθήνα μίλησε ο υπουργός Απασχόλησης Βασίλης Μαγγίνας κάνοντας μια παρουσιάση του κυβερνητικού έργου και παρουσιάζοντας τους άξονες του προγράμματος της Ν.Δ. για τη νέα τετραετία.

Όσον αφορά το νομό Αιτωλοακαρνανίας ο Βασίλης Μαγγίνας υπογράμμισε τις πρωτοβουλίες της κυβέρνησης για την βελτίωση και προσαρμογή των οδικών αξόνων του νομού στις σύγχρονες απαιτήσεις δίνοντας ως παράδειγμα την ταχεία αποπεράτωση της Παράκαμψης Ναυπάκτου.

Ο υπουργός Απαασχόλησης αναφέρθηκε με έμφαση στα μέτρα και τις δράσεις που υλοποιούνται για την ενίσχυση του αγροτικού κόσμου καθώς επίσης και στις αναπτυξιακές προοπτικές που δημιουργούνται με την απεμπλοκή απο τα γραφειοκρατικά γρανάζια και τις καθυστερήσεις στην λειτουργία του Πλατυγιαλιού.

Όμως όπως ήταν αναμενόμενο ο Βασίλης Μαγγίνας αναφέρθηκε και στις καταστροφικές πυρκαγιές του καλοκαιριού λέγοντας:
«Σε αυτή τη μάχη που δίνει η Χώρα μας απαιτείται η συστράτευση όλων και κυρίως των πολιτικών δυνάμεων του τόπου.
Δυστυχώς, για άλλη μια φορά, ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ αποδεικνύεται κατώτερος των περιστάσεων. Η συμφορά που βρήκε τους συμπολίτες μας, γίνεται το επικοινωνιακό του όχημα, στο προεκλογικό παιχνίδι.
Η αμετροέπειά του, είναι παροιμιώδης. Το πρωί μιλάει για την ανάγκη συνεννόησης και το βράδυ καθυβρίζει την Κυβέρνηση και τον Καραμανλή.
Τέτοιες στιγμές, κανείς δεν έχει το δικαίωμα να επιδίδεται σε μικρεμπόριο ψηφοθηρίας. Κανείς δεν μπορεί να καπηλεύεται το βαρύ πένθος της Χώρας».