Παρασκευή 14 Δεκεμβρίου 2007

Κι άλλο φονικό!!! Πατέρας σκότωσε τον φίλο της κόρης του στο Μεσολόγγι


Με τον πιο χειρότερο τρόπο συνεχίζεται ο κύκλος του αίματος που ξεκίνησε από το Αγρίνιο με τη δολοφονία της Έφης Φατούρου.
Κι αυτό διότι χθες λίγο πριν τα μεσάνυχτα ο 60χρονος πατέρας της κατηγορουμένης για τη δολοφονία της Έφης Φατούρου σκότωσε πυροβολώντας με δίκαννο κυνηγητικό όπλο τον 45χρονο φίλο της άλλης του κόρης, σε πελάδα στην περιοχή «Δίαυλος» Μεσολογγίου.
Ο δράστης πυροβόλησε το θύμα στην περιοχή του λαιμού, τραυματίζοντας το θανάσιμα και αμέσως τράπηκε σε φυγή.
Η κόρη του βρισκόταν μέσα στην πελάδα και όταν συνειδητοποίησε τι είχε συμβεί, ζήτησε τη βοήθεια γειτόνων, οι οποίοι και ειδοποίησαν την Αστυνομία.
Οι αστυνομικοί αξιοποιώντας διάφορα στοιχεία οδηγήθηκαν στα ίχνη του δράστη ο οποίος και συνελήφθηκε στις 4 και μισή τα ξημερώματα σε συγγενικό του σπίτι στο Αιτωλικό.
Από την προανάκριση προέκυψε ότι μαζί του κατά την διάπραξη του εγκλήματος βρισκόταν και η σύζυγος του, ενώ ως αιτία της πράξης προέβαλε τον ισχυρισμό «ότι το θύμα είχε οδηγήσει τις κόρες του στα ναρκωτικά».
Σε κάθε περίπτωση γίνεται αντιληπτό ότι αφορμή για την διάπραξη και αυτού του εγκλήματος όπως και της άτυχης Έφης Φατούρου αποτελούν τα ναρκωτικά.
Ο δράστης μετά την ολοκλήρωση της προανάκρισης θα απολογηθεί με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από πρόθεση στον Ανακριτή Μεσολογγίου, όπως επίσης και η σύζυγος του η οποία κατηγορείται για συνέργεια.