Παρασκευή 21 Δεκεμβρίου 2007

Θανάσης Παπαθανάσης: «Νοικοκυρεύουμε το Δήμο Ναυπάκτου, υλοποιούμε έργα ανάπτυξης για την πόλη μας»

Κατά πλειοψηφία ψηφίστηκε την Τετάρτη ο Προϋπολογισμός και το Τεχνικό Πρόγραμμα για το 2008 του Δήμου Ναυπάκτου, από τους Δημοτικούς Συμβούλους της πλειοψηφίας, και από την πλειοψηφία των Προέδρων των Τοπικών Διαμερισμάτων, στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ναυπάκτου.
«Πρώτος μας στόχος είναι το νοικοκύρεμα των οικονομικών του Δήμου» σημείωσε ο Δήμαρχος Ναυπάκτου Θανάσης Παπαθανάσης από το βήμα του Δημοτικού Συμβουλίου Ναυπάκτου.
Όπως ο ίδιος τόνισε «στον πρώτο χρόνο της θητείας μας καταφέραμε με σκληρή και επίπονη δουλειά να μειώσουμε κατά 35% το χρέος του Δήμου. Παραλάβαμε 3.000.000 ευρώ χρέος και το μειώσαμε στο 1.900.000 ευρώ», ανέφερε χαρακτηριστικά. Για να συμπληρώσει ότι «σεβόμαστε τους πολίτες και δεν επιτρέπουμε να χαθεί ούτε ένα ευρώ….».

Ο Θανάσης Παπαθανάσης κατά την τοποθέτησή του ανέφερε ότι ο Δήμος Ναυπάκτου βρίσκεται σε μια σημαντική καμπή. Από τη μια γίνεται μεγάλη προσπάθεια μείωσης του χρέους που παρελήφθη και από την άλλη πλευρά υλοποιούνται μεγάλα έργα ανάπτυξης για την πόλη και την ευρύτερη περιοχή.
«Συνεχίζουμε την προσπάθεια με αμείωτη ένταση, ενώ ταυτόχρονα θέτουμε ισχυρές βάσεις για ισόρροπη ανάπτυξη τόσο στο κέντρο, όσο και στα Τοπικά Διαμερίσματα. Έχουμε πολύ ακόμη δρόμο μπροστά μας. Να είστε βέβαιοι όμως ότι με σκληρή και επίπονη δουλειά θα τα καταφέρουμε. Η αρχή έγινε. Εμείς συνεχίζουμε ακολουθώντας την ίδια πορεία: ανάπτυξη για τον τόπο μας, ποιότητα ζωής για όλους τους συνδημότες μας», κατέληξε ο Δήμαρχος Ναυπάκτου.