Τετάρτη 16 Ιανουαρίου 2008

Ξεκίνησαν στο Μεσολόγγι οι προετοιμασίες για το ...Καρναβάλι!!!

Τα τελευταία χρόνια το Μεσολογγίτικο Καρναβάλι αποτελεί έναν από τους πλέον αναπτυσσόμενους θεσμούς στο χώρο της πολιτιστικής και ψυχαγωγικής ανάπτυξης της πόλης μας. Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Νεολαίας Μεσολογγίου με τη συνεχή βοήθεια του Δήμου Μεσολογγίου δουλεύει από καιρό τις νέες ιδέες για τη διοργάνωση του 24ου Μεσολογγίτικου Καρναβαλιού, στοχεύοντας περισσότερες και καλύτερες εκδηλώσεις.

Για την καλύτερη δυνατή εμφάνιση κατά τη διάρκεια της παρέλασης γίνεται προσπάθεια ούτως ώστε να βρεθούν άρματα σχετικά με το θέμα του κάθε πληρώματος χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση από μέρους των συμμετεχόντων καρναβαλιστών.

Επίσης για να αποφευχθεί η συμμετοχή πληρωμάτων με παρεμφερές ή ίδιο θέμα θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας κατά τη δήλωση συμμετοχής.

Για το σκοπό αυτό προσκαλούμε όσα πληρώματα αλλά και μεμονωμένα άτομα επιθυμούν να συμμετάσχουν στο φετινό καρναβάλι να επικοινωνήσουν το συντομότερο δυνατόν στα τηλέφωνα:

6936790104 με τον Υπεύθυνο Δημοσίων Σχέσεων του Συ.Νε.Μ.Α. κ. Κιτσινέλη
26310 51767 Δημαρχείο Ι.Π. Μεσολογγίου

και στο e-mail: mk.sinema@gmail.com

για να δηλώσουν το θέμα και το όνομα του γκρουπ με το οποίο θέλουν να περελάσουν, καθώς επίσης και για οποιαδήποτε πληροφορία.