Τρίτη 8 Ιανουαρίου 2008

Πράξη προσφοράς από τον Σύλλογο Αγρινιωτών Φοιτητών της Αθήνας


Ο Σύλλογος Αγρινιωτών Φοιτητών & Νέων Αθήνας, για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά πρόεβη σε μια κίνηση αγάπης και προσφοράς, απέναντι σε ανθρώπους του τόπου μας. Συγκεκριμένα διέθεσε τα έσοδα, από το επιτυχημένο πάρτυ που πραγματοποίησε στο Αγρίνιο την περίοδο των εορτών, στο Εργαστήρι Ειδικής Επαγγελματικής Αγωγής και Αποκατάστασης Ατόμων με Αναπηρίες και Νοητική Υστέρηση «Παναγία Ελεούσα».
Αξίζει να αναφέρουμε πως την Πέμπτη 3 Ιανουαρίου,το προεδρείο του Συλλόγου επισκέφθηκε το ίδρυμα, προκειμένου να καταθέσει στο λογιστήριο το χρηματικό ποσό. Εκεί η πρόεδρος και η διοίκηση του Εργαστηρίου υποδέχτηκαν θερμά τους Αγρινιώτες φοιτητές, ενώ ακολούθησε και ξενάγηση στις εγκαταστάσεις.
Ο Σύλλογος Αγρινιωτών Φοιτητών & Νέων Αθήνας, μέσα από αυτή του την πρωτοβουλία, αναγνωρίζει το πλούσιο και σημαντικό έργο του εν λόγω φορέα στην περιοχή. Παράλληλα, θέλει να υπενθυμίσει πως τα μέλη του δεν ξεχνούν τον τόπο που γεννήθηκαν και μεγάλωσαν. Γι αυτό το λόγο, σε κάθε ευκαιρία που τους δίνεται, αποδεικνύουν έμπρακτα την αγάπη τους και την ευαισθησία τους, σε συμπατριώτες μας οι οποίοι έχουν ξεχωριστές και ιδιαίτερες ανάγκες αλλά και «ικανότητες»!