Σάββατο 1 Μαρτίου 2008

Από τη Δυτική Ελλάδα... ο νέος επιθεωρητής Νότιας Ελλάδας της ΕΛ.ΑΣ.

Καθήκοντα Γενικού Επιθεωρητή Νοτίου Ελλάδος της ΕΛ.ΑΣ. ανατέθηκαν στο μέχρι και σήμερα Γενικό Αστυνομικό Διευθυντή Δυτ. Ελλάδας Δημήτρη Μπουλούκο, ο οποίος ταυτόχρονα προήχθη στο βαθμό του Αντιστράτηγου.
Ο Δημήτρης Μπουλούκος κατά τη διετή παραμονή του στη Δυτική Ελλάδα συνέδεσε την παρουσία του με μεγάλες επιτυχίες της ΕΛ.ΑΣ. στη μάχη κατά των ναρκωτικών αλλά και του «κοινού» εγκλήματος.
Στην Αιτωλοακαρνανία συχνές ήταν οι επισκέψεις του, για επιχειρησιακούς αλλά και υπηρεσιακούς λόγους με αποτέλεσμα να είναι συχνές οι συναντήσεις του… και με τα ΜΜΕ του νομού, συμβάλλοντας στη έγκυρη και χωρίς στεγανά ενημέρωση της κοινής γνώμης.
Για το λόγο αυτό-δηλαδή από την συχνή παρουσία του στο νομό- αναμένουμε από τη νέα του θέση να συμβάλει στην επίλυση των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν οι αστυνομικές υπηρεσίες στην περιοχή μας.
Στη θέση του Γενικού Αστυνομικού Διευθυντή Δυτικής Ελλάδας τοποθετήθηκε ο υποστράτηγος Νικόλαος Σερέτης που υπηρετούσε στην Άμεση Δράση Αττικής με το βαθμό του ταξιάρχου.

Στη φωτό ο Δημήτρης Μπουλούκος με το δήμαρχο Μεσολογγίου σε εκδήλωση της ΕΛΑΣ στο Μεσολόγγι.