Πέμπτη 6 Μαρτίου 2008

Από τις παρουσίες που πρέπει να επισημανθούν στη χθεσινή κινητοποίηση ήταν αυτή του Γιώργου Μπενάτου του υποψηφίου νομάρχη με τη στήριξη του ΣΥΡΙΖΑ. Κι αυτό διότι στη χθεσινή συγκέντρωση ο Γιώργος Μπενάτος δεν εκπροσωπούσε τον εαυτό του αλλά το κόμμα του μιας και ο ΣΥΡΙΖΑ είναι το μοναδικό κόμμα που έχει πάρει θέση για την έδρα του Εφετείου Δυτικής Στερεάς Ελλάδας.
Κάνουμε την επισήμανση για να καταδείξουμε την στάση των άλλων κομμάτων στο θέμα δηλαδή ότι ΠΑΣΟΚ και ΝΔ «σφυρίζουν» αδιάφορα… τα στελέχη των οποίων δεν έχουν ενιαία γραμμή…

Σε λανθασμένη πληροφόρηση ή παραπληροφόρηση πρέπει να αποδοθούν δημοσιεύματα της ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΗΣ και της ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΣ που έκαναν λόγο για παρουσία μαθητών στη χθεσινή κινητοποίηση.
Κι αυτό διότι δεν έγινε μεταφορά μαθητών παρά τη θέληση πολλών μαθητών και σπουδαστών να συμμετάσχουν στην κινητοποίηση.
Αλλά και να υπήρχαν μαθητές δεν αντιλαμβανόμαστε την «κριτική» διάθεση στην συμμετοχή τους… όπως επίσης δεν αντιλαμβανόμαστε και τις «υποδείξεις» σε καθηγητές και στελέχη της εκπαίδευσης να αποτρέψουν την συμμετοχή μαθητών σε κινητοποιήσεις.
Αλήθεια τα συμβούλια νέων δεν θα ασχοληθούν με τέτοια ζητήματα;