Τετάρτη 23 Απριλίου 2008

Στο Μεσολόγγι ο τέως

Τις εγκαταστάσεις του Ναυτικού Ομίλου Μεσολογγίου στο λιμάνι της πόλης εγκαινίασε το μεσημέρι, ο τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος Γλίξμπουργκ, παρουσία λιγοστού κόσμου.
Την τελετή του αγιασμού τέλεσε ο Μητροπολίτης Αιτωλίας και Ακαρνανίας κ.κ. Κοσμάς.
Σε δηλώσεις του ο τέως βασιλιάς εξέφρασε την ικανοποίηση που βρέθηκε στην ιστορική πόλη του Μεσολογγίου για να εγκαινιάσει ναυταθλητικές εγκαταστάσεις και ευχήθηκε κάθε επιτυχία στους αθλητές του ΝΟΜ..
Το παρών τους στα εγκαίνια, εκτός των άλλων έδωσαν ο τ. υπουργός Αλέξανδρος Παπαδόγγονας, ο δήμαρχος Χάλκειας Νίκος Σταμπουλόπουλος, ο πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου Αιτωλοακαρνανίας Κώστας Σταράμος, ο πρώην δήμαρχος Μεσολογγίου Γιώργος Πρεβεζάνος, οι δημοτικοί σύμβουλοι Μεσολογγίου Νίκος Μουρκούσης και Γιώργος Καραπαπάς, ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Μεσολογγίου Λάμπρος Φλώρος και φυσικά η διοίκηση του ΝΟΜ. με επικεφαλής τον πρόεδρο Σπύρο Κατσαβό.
Μετά το τέλος των εγκαινίων η διοίκηση του ΝΟΜ. παρέθεσε γεύμα στις εγκαταστάσεις του συλλόγου προς τιμή του τέως και της συζύγου του Άννας - Μαρίας που τον συνόδευε.

Στην επάνω φωτό ο έφορος και ο πρόεδρος του ΝΟΜ Γιάννης Κανής και Σπύρος Κατσαβός υποδέχονται τον τέως στο Μεσολόγγι, στο βάθος διακρίνεται η Άννα - Μαρία.