Πέμπτη 22 Μαΐου 2008

Επίσκεψη Αστραπή στο Νοσοκομείο Μεσολογγίου απο τον Γιώργο Φλωρίδη

«Επίσκεψη – Αστραπή» στο Μεσολόγγι πραγματοποίησε πριν από λίγο, ο υπεύθυνος του τομέα Υγείας του ΠΑΣΟΚ Γιώργος Φλωρίδης, προκειμένου να εξετάσει επιτόπου, τα λειτουργικά προβλήματα του Νοσοκομείου της πόλης.
Τον κ. Φλωρίδη συνόδευε στην επίσκεψή του στο Νοσοκομείο ο βουλευτής Χρίστος Βερελής, ενώ κατά τη διάρκεια αυτής έγινε ενημέρωση του κ. Φλωρίδη τόσο από τον διοικητή του ιδρύματος όσο κυρίως από το ιατρικό προσωπικό.
Κατά την ωριαία και πλέον συνάντηση του κλιμακίου του ΠΑΣΟΚ με τους γιατρούς του Νοσοκομείου Μεσολογγίου αναλύθηκαν και παρουσιάστηκαν με τον πιο παραστατικό τρόπο τα λειτουργικά προβλήματα του Νοσοκομείου, τα οποία με μαθηματική ακρίβεια, όπως τονίσθηκε, «το έχουν θέσει στο κόκκινο και το απαξιώνουν καθημερινά».
Η επίσκεψη του Γιώργου Φλωρίδη στο Μεσολόγγι ήταν απότοκος της συγκέντρωσης που διοργάνωσε ο Δήμος Μεσολογγίου την περασμένη Κυριακή στο «Τρικούπειο» (διαβάστε εδώ).


Από την πλευρά του ο υπεύθυνος του τομέα Υγείας του ΠΑΣΟΚ άκουσε με προσοχή τα προβλήματα που του τέθηκαν, αντιλαμβανόμενος την άσχημη κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει το νοσηλευτικό ίδρυμα και υποσχέθηκε ότι θα καταβάλει κάθε δυνατή πίεση στην Κυβέρνηση ώστε να αναστραφεί αυτή η αρνητική πορεία.