Πέμπτη 26 Ιουνίου 2008

Υποθήκη για το μέλλον από τους μικρούς του Λόρδου Βύρωνα

Το Σάββατο 28 Ιουνίου στις 8 το βράδι και την Κυριακή 29 Ιουνίου στις 10 το πρωί θα διεξαχθούν δύο αγώνες Μπάσκετ μεταξύ των μικτών ομάδων των πόλεων Μεσολογγίου -Αγρινίου- Ναυπάκτου και Τοπικής Επιτροπής Κυκλάδων . Στη μικτή ομάδα συμμετέχουν τέσσερις (4) αθλητές από το Μεσολόγγι .

Εξάλλου οι παμπαίδες του Γ.Σ «ΛΟΡΔΟΣ ΒΥΡΩΝ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ» κέρδισαν σ’ ένα συγκλονιστικό τελικό για το αντίστοιχο πρωτάθλημα ΕΣΚΑΒΔΕ (μεταξύ 7 νομών ) τον ΦΑΙΑΚΑ ΚΕΡΚΥΡΑΣ στην Γ΄ Παράταση με σκορ 70-69. Ο κανονικός αγώνας τελείωσε 53-53 , η Α΄ Παράταση 59-59, η Β΄ Παράταση 65-65 και η Γ΄ Παράταση 70-69.
Στην ομάδα συμμετείχαν οι: Ξουργιάς Χρήστος, Παπαδημητρίου Ανδρέας, Γούσιας Ανδρέας , Μανδέλος Γεώργιος, Δημητρούκας Σπύρος, Ρόμπολας Γιάννης, Γιώτης Ζώης, Παλιάτσας Θανάσης, Φλάκας Γιάννης, Δάλλας Σπύρος, Μαϊόβης Λάζαρος, Τσιγγερίδης Θύμιος.
Προπονητής της ομάδας είναι ο Τσακαλίδης Χαράλαμπος.
Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια σ’αυτά τα παιδιά , στον προπονητή και στην διοίκηση της ομάδας , γιατί δουλεύουν σοβαρά, πειθαρχημένα και κατάφεραν να πάρουν το πρωτάθλημα χωρίς καμία ήττα.
Ο Γ.Σ. Λόρδος Βύρων στην προσπάθειά του για καλύτερη εκμάθηση των αθλητών του, διοργανώνει CAMP BASKET έως 3 Ιουλίου που το παρακολουθούν 85 αθλητές του συλλόγου .
Στο CAMP διδάσκει ο προπονητής ειδικευμένος για την Βασική τεχνική Σέρβος κ. Vlado Ilic ο οποίος είναι προπονητής της Παρτιζάν Βελιγραδίου .
Μπράβο στους ανθρώπους του συλλόγου που χωρίς τυμπανοκρουσίες και προσωπικές προβολές μοχθούν για τον αθλητισμό και το Μπάσκετ της πόλης μας .