Δευτέρα 23 Ιουνίου 2008

Ανοιχτή πρόσκληση





2ο Φεστιβάλ Ροκ Συγκροτημάτων Μεσολογγίου.. Χμ, καλό δεν ακούγεται;; Θα έλεγα ότι το πρώτο είχε επιτυχία. Γίνονται λοιπόν προσπάθειες για να ξαναστηθεί μια τέτοια διοργάνωση, αυτή τη φορά βελτιωμένη, πιο γεμάτη και ζωντανή από πριν.

Ένα γεγονός που την προηγούμενη χρονιά είχε μια σημαντική απήχηση για τα δεδομένα της πόλης, μάλλον πρόκειται να λάβει ξανά χώρα στα τέλη του Ιουλίου/ αρχές Αυγούστου.

Και φυσικά, θα θέλαμε την βοήθεια όλων όσων έχουν την δυνατότητα να προσφέρουν, με τον οποιονδήποτε τρόπο.

Κατ' αρχάς, καλό θα ήταν να γνωρίζετε ότι δεν υπάρχει κάποια επιτροπή ή οργανωτική αρχή. Αρχή μας είναι το πάθος μας για αυτό που κάνουμε. Είμαστε νέοι από την πόλη του Μεσολογγίου, μεταξύ των οποίων μαθητές και φοιτητές. Θα θέλαμε ωστόσο να σας διευκρινίσουμε πως δεν έχουν γίνει ακόμα κινήσεις για την ανεύρεση των αναγκαίων οικονομικών πόρων που θα καλύψουν τις ανάγκες του Φεστιβάλ.

Προτού όμως προχωρήσουμε σε αυτόν τον τομέα, θα θέλαμε να γνωρίζουμε την συμμετοχή σας, και βάσει αυτής θα κινηθούμε αναλόγως.

Οι ιδέες μέχρι τώρα για την νέα χρονιά είναι αρκετές: Πέρα από την σκηνή στην οποία θα ανεβούν συγκροτήματα από την ευρύτερη περιοχή του Μεσολογγίου, σκεφτήκαμε να υπάρχουν DJ sets πριν την έναρξη της κύριας συναυλίας, ράμπες για skate και bmx, graffiti, events..

Απευθύνουμε αυτήν την πρόσκληση σε όσους ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν, είτε οργανωτικά είτε για κάποιο/α από τα προαναφερθέντα.Άρα:Παίζεις σε κάποιο μουσικό σχήμα που εδρεύει στον Δήμο Μεσολογγίου;;Ασχολείσαι με skate ή με bmx;;Έχεις κάποια ιδέα που νομίζεις ότι μπορεί να βοηθήσει;;

Για περισσότερες πληροφορίες (πατήστε εδώ)