Τετάρτη 4 Ιουνίου 2008


ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ: Ο Μεγάλος Ασθενής
Ώρα για Κοινή Δράση


Θεωρώντας ότι η κατάσταση στον τομέα της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Υγειονομικής Περίθαλψης έχει φτάσει σε οριακό σημείο, με ορατά σημάδια στη Δημόσια Υγεία και τη ζωή των συμπολιτών μας σε συνδυασμό με τις εξελίξεις που υπάρχουν από αποχωρήσεις ιατρών, έλλειψη προσωπικού, μη κάλυψη οργανικών θέσεων κ.λ.π. πιστεύουμε ότι ήρθε η ώρα να δράσουμε ουσιαστικά και αγωνιστικά.
Την ώρα που η χρηματοδότηση των νοσοκομείων βρίσκεται σε απελπιστικά χαμηλά επίπεδα και τα ιδιωτικά συμφέροντα απομυζούν πόρους από το σύστημα . Την ώρα που επαναλαμβάνονται μονότονα και κουραστικά εξαγγελίες για προσλήψεις νοσηλευτικού προσωπικού και μένουν «κενό» γράμμα, ο αγώνας μας πρέπει να προσλάβει ευρύτερο χαρακτήρα και να αγκαλιάσει όλες τις κοινωνικές ομάδες και δυνάμεις.
ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ
Ο συντονισμένος αγώνας όλων των πολιτών και των εργαζομένων στην υγεία μπορεί και πρέπει να μπει εμπόδιο στην απαξίωση και διάλυση του Νοσοκομείου.
ΤΕΤΑΡΤΗ 11 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008: ΗΜΕΡΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΔΡΑΣΗΣ
Να στείλουμε το δικό μας αγωνιστικό μήνυμα με την καθολική συμμετοχή μας στην 2ωρη στάση εργασίας την Τετάρτη 11 Ιουνίου 2008 από τις 10 έως 12 το μεσημέρι
ΟΛΟΙ ΣΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΙΣ 11 το πρωί ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΜΕΡΑ ΕΞΩ
ΑΠΟ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ


- ΔΗΜΟΣ Ι.Π. ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ
- ΕΡΓΑΤΟΫΠΑΛΛΗΛΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ
- ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΟ ΤΜΗΜΑ ΑΔΕΔΥ ΑΙΤΩΛ/ΝΙΑΣ
- ΕΝΩΣΗ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑΚΩΝ ΙΑΤΡΩΝ ΑΙΤΩΛ/ΝΙΑΣ
- ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ ¨ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑ¨