Τρίτη 19 Αυγούστου 2008

Ημερίδα για τα προγράμματα πρόληψης νεανικών προβλημάτων υγείας

Τα προγράμματα για τους Νέους που αφορούν την Πρόληψη από τους Εθισμούς παρουσιάσθηκαν σε επιστημονική ημερίδα που διοργανώθηκε χθες στο Μεσολόγγι, από το Διαδημοτικό Δίκτυο Υγείας και το Δήμο Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου με την υποστήριξη της Γενικής Γραμματείας Νέας Γενιάς και σε συνεργασία με την Μ.Κ.Ο. «Praksis», την Επιστημονική Εταιρεία Φοιτητών Ιατρικής Ελλάδας και το Συμβούλιο Νέων Μεσολογγίου.
Κατά τη διάρκεια της ημερίδας που συντόνισε ο διευθυντής του Διαδημοτικού Δικτύου Υγείας Σωτήρης Παπασπυρόπουλος παρουσιάσθηκαν τα προγράμματα για τη Νέα Γενιά που αφορούν τον Εθισμό στο Διαδίκτυο, τη Σεξουαλική Υγεία, τον Αλκοολισμό, και τη Χρήση Ουσιών από τον αντιπρόεδρο του Δ.Δ.Υ., αντιδήμαρχο Χαλανδρίου Γιάννη Λαδόπουλο και εκπροσώπους της Μ.Κ.Ο. «Praksis» και της Ε.Ε.Φ.Ι.Ε..
Χαιρετισμούς απεύθυναν ο δήμαρχος Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου Γιάννης Αναγνωστόπουλος και ο εκπρόσωπος του Οργανισμού Προώθησης Υγείας της Μητρόπολης Αιτωλίας και Ακαρνανίας Γεράσιμος Ρεπάσος.
Σε όλους τους παρευρισκόμενους διανεμήθηκε έντυπο υλικό για τα προγράμματα, ενώ μετά το τέλος των εισηγήσεων ακολούθησε διάλογος.