Τρίτη 19 Αυγούστου 2008

Γιάννης Αναγνωστόπουλος: " Είμαι απέναντι στους «δημοσιογράφους – υπηρέτες επιχειρηματικών συμφερόντων» "

Ο δήμαρχος Μεσολογγίου Γιάννης Αναγνωστόπουλος με αφορμή δημοσιεύματα μερίδας του τοπικού τύπου σχετικά με την ολοκλήρωση του διαγωνισμού για την ανάδειξη αναδόχου για τη Μαρίνα Μεσολογγίου προέβη στην ακόλουθη δήλωση:
«Είναι απορίας άξιο, πως κάποιοι προσπαθούν συστηματικά να «σκιάσουν», μια ξεκάθαρη και διάφανη από κάθε πλευρά διαδικασία.
Βρισκόμαστε μπροστά σε μια συστηματική εκστρατεία παραπληροφόρησης και δημιουργίας αρνητικών εντυπώσεων, για τον τρόπο υλοποίησης του κατ’ εξοχήν αναπτυξιακού έργου στο Μεσολόγγι.
Σέβομαι και τιμώ, όπως έχω τονίσει και στο παρελθόν, το λειτούργημα της δημοσιογραφίας, όμως είμαι απέναντι στους «δημοσιογράφους – υπηρέτες επιχειρηματικών συμφερόντων».
Την προσεχή Δευτέρα 25/8, σε συνέντευξη τύπου θα προβούμε με τον πρόεδρο του Λιμενικού Ταμείου Αιτωλοακαρνανίας σε εκτενή ενημέρωση για τον διαγωνισμό, από την οποία είναι βέβαιο ότι θα αποδειχθεί περίτρανα, ποιοί είναι αυτοί που λειτουργούν σε βάρος του δημοσίου συμφέροντος και του κοινωνικού συνόλου, σπιλώνοντας συνειδήσεις και υπολήψεις».
Να σημειώσουμε ότι την προσεχή Δευτέρα στις 12 το μεσημέρι ο δήμαρχος Μεσολογγίου και ο πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου Αιτωλοακαρνανίας θα παραχωρήσουν κοινή συνέντευξη τύπου με αφορμή την ολοκλήρωση του διαγωνισμού για τη Μαρίνα.