Πέμπτη 30 Οκτωβρίου 2008

Επιστολή διαμαρτυρίας Αναγνωστόπουλου σε Υπουργό Μεταφορών για το κλείσιμο καταστημάτων του ΟΤΕ

Την παρέμβαση του Υπουργού Μεταφορών και Επικοινωνιών, για να ανακληθεί η απόφαση του ΔΣ του ΟΤΕ, για το κλείσιμο εμπορικών καταστημάτων του ΟΤΕ ζήτησε με επιστολή στον κ. Κωστή Χατζηδάκη, ο δήμαρχος Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου κ. Γιάννης Αναγνωστόπουλος.
Κι αυτό διότι στο νομό Αιτωλοακαρνανίας ήδη έχουν κλείσει τα εμπορικά καταστήματα του ΟΤΕ σε Αιτωλικό και Παραβόλα, ενώ το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα αναμένεται να κλείσουν τα αντίστοιχα καταστήματα σε Νεοχώρι, Αστακό, Βόνιτσα, Κατούνα, Θέρμο και Γαβαλού.
Πέραν της επιστολής στον Υπουργό Μεταφορών, ο δήμαρχος Μεσολογγίου την προσεχή Δευτέρα 3 Νοεμβρίου θα συμμετάσχει στην κινητοποίηση του Εργατικού Κέντρου Μεσολογγίου για το ζήτημα που ανέκυψε.
«Με επιστολή απευθύνθηκα στον Υπουργό Μεταφορών, ώστε να παρέμβει άμεσα, προκειμένου να ανακληθεί η ανήκουστη απόφαση της διοίκησης του ΟΤΕ, για κλείσιμο εμπορικών καταστημάτων σε δεκάδες πόλεις και κωμοπόλεις της ελληνικής περιφέρειας.
Είναι αδιανόητο από τη μια να λέμε ότι διανύουμε την εποχή της μεγάλης διάδοσης και της ταχύτητας στις επικοινωνίες και από την άλλη να αποκλείουμε ένα μεγάλο κομμάτι της ελληνικής κοινωνίας από την άμεση πρόσβαση στις σύγχρονες τηλεπικοινωνιακές υπηρεσίες.
Σε συνεργασία με συναδέλφους δημάρχους, το Εργατικό Κέντρο και τους εργαζόμενους στον ΟΤΕ ξεκινάμε αγώνα για την ανάκληση αυτής της απόφασης»
δήλωσε ο δήμαρχος Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου για το ζήτημα.