Τετάρτη 22 Οκτωβρίου 2008

"Δώστε όποια εμηνεία θέλετε"

Στην Αιτωλοακαρνανία βρέθηκε η Άννα Διαμαντοπούλου, βουλευτής Α’ Αθήνας και πολιτικός εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ στα θέματα Παιδείας. Και η επίσκεψης της έγινε στο συγκεκριμένο χρονικό σημείο, ως απάντηση στην επίσκεψη Στυλιανίδη.
Αναφορικά με τα ζητήματα του νομού που είναι στην επικαιρότητα:
Για το Εφετείο επικαλέστηκε τις πρόσφατες δηλώσεις του προέδρου του ΠΑΣΟΚ, ο οποίος έχει ζητήσει να υλοποιηθεί η απόφαση του Αρείου Πάγου για την ίδρυση των νέων Εφετείων.
Για την εκτροπή του Αχελώου σημείωσε πως «είναι ένα περιβαλλοντικό ζήτημα που θα επιλυθεί ύστερα από διάλογο» και όταν ζήτησαν διευκρινήσεις οι δημοσιογράφοι για το θέμα απάντησε «δώστε εσείς όποια ερμηνεία θέλετε».
Επιμένοντας στο δρόμο της ασάφειας που ακολουθεί το (κεντρικό) ΠΑΣΟΚ…Για το πανεπιστήμιο τόνισε πως ισχύει η δέσμευση του προέδρου του ΠΑΣΟΚ Γ. Παπανδρέου για πανεπιστήμιο στο Αγρίνιο «και με ίδρυση τμημάτων και σε άλλες πόλεις του νομού αν κριθεί απαραίτητο».
Ποια ήταν η δέσμευση Παπανδρέου για το Πανεπιστήμιο; Η ακόλουθη αναφορά στην ομιλία του στην πλατεία του Αγρινίου, προεκλογικά, τον Αύγουστο του 2007 : «Γι' αυτό και δίνουμε βάση στην εξειδίκευση και στην επένδυση στον άνθρωπο.
Στην αυτοτέλεια του Πανεπιστημίου εδώ στο Αγρίνιο, στην αναβάθμιση του ΤΕΙ Μεσολογγίου».Συγκεκριμένα πράγματα δηλαδή…
Από το blog: "Συνειρμοί"