Δευτέρα 20 Οκτωβρίου 2008

Αναγνωστόπουλος σε Διαμαντοπούλου: "Δώστε λύση στο εσωκομματικό πρόβλημα του ΠΑΣΟΚ στο Μεσολόγγι"



Τον δήμαρχο Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου Γιάννη Αναγνωστόπουλο επισκέφθηκε σήμερα (Δευτέρα 20/10) η βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Άννα Διαμαντοπούλου στο πλαίσιο περιοδείας της, στο νομό Αιτωλοακαρνανίας, ως επικεφαλής κλιμακίου στελεχών του κόμματος.
Η περιοδεία της κ. Διαμαντοπούλου είναι ενταγμένη σε πανελλαδική εξόρμηση στελεχών του ΠΑΣΟΚ για θέματα Παιδείας και κυρίως όπως είπε η κ. Διαμαντοπούλου «για να ενημερωθούν οι πολίτες για τις προτάσεις του ΠΑΣΟΚ για την αναβάθμιση της δημόσιας Παιδείας».
Από την πλευρά του ο δήμαρχος Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου ενημέρωσε την πρώην Υπουργό και υπεύθυνη του τομέα Παιδείας του ΠΑΣΟΚ για τα προβλήματα στο χώρο της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας στο δήμο Μεσολογγίου, ενώ ιδιαίτερη ενημέρωση έκανε για το ΤΕΙ Μεσολογγίου.
Επίσης ο κ. Αναγνωστόπουλος επανέλαβε στην κ. Διαμαντοπούλου τη θέση του για ίδρυση και λειτουργία στο Μεσολόγγι Πανεπιστημιακών τμημάτων.
Ο δήμαρχος Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου δεν περιόρισε όμως την ενημέρωσή του μόνο σε ζητήματα παιδείας αλλά υπογράμμισε και τα τεράστια προβλήματα στο χώρο της δημόσιας Υγείας που αντιμετωπίζει η περιοχή καθώς και το ζήτημα της ανεργίας που μαστίζει ιδιαίτερα τους νέους.
Επίσης αναφέρθηκε και στο θέμα του Εφετείου Δυτικής Στερεάς Ελλάδας, ζητώντας αναθεώρηση των πρόσφατων θέσεων που εκφράσθηκαν από το ΠΑΣΟΚ.
Τέλος ο κ. Αναγνωστόπουλος υπογράμμισε την αναγκαιότητα συστράτευσης όλων των στελεχών του ΠΑΣΟΚ, στην προσπάθεια του προέδρου του Κινήματος Γιώργου Παπανδρέου για επάνοδο στην Κυβέρνηση.
«Πρέπει όλοι μαζί χωρίς αποκλεισμούς και εσωστρεφείς συμπεριφορές, Βουλευτές, Νομάρχης , Δήμαρχοι και απλά στελέχη να δουλέψουμε για το εμείς και όχι για το εγώ. Στο Μεσολόγγι υπάρχει έντονο εσωκομματικό πρόβλημα στο ΠΑΣΟΚ, το οποίο θα πρέπει να επιλυθεί άμεσα με την συνεργασία όλων» σημείωσε ο δήμαρχος Μεσολογγίου, απευθυνόμενος στην κ. Διαμαντοπούλου.
Ως ανάμνηση της επίσκεψής της στο Μεσολόγγι ο δήμαρχος της πόλης προσέφερε στην Άννα Διαμαντοπούλου ένα ασημένιο σετ γραφείου με το έμβλημα του Δήμου και παραδοσιακά τοπικά προϊόντα, μεταξύ των οποίων και το περίφημο Αυγοτάραχο Μεσολογγίου.
Την Άννα Διαμαντοπούλου κατά την επίσκεψή της στο δημαρχείο Μεσολογγίου συνόδευαν η βουλευτής Σοφία Γιαννακά, οι πρώην βουλευτές Ανδρέας Μακρυπίδης και Παναγιώτης Κουρουμπλής και στελέχη του κόμματος.