Τετάρτη 12 Νοεμβρίου 2008

Επιτέλους!!! Ποιοτικό γκαζόν στο Δημοτικό Στάδιο Μεσολογγίου

Ξεκίνησαν οι εργασίες τοποθέτησης
νέου χλοοτάπητα ευρωπαϊκών
προδιαγραφών




Ξεκίνησαν την Τετάρτη 12 Νοεμβρίου οι εργασίες τοποθέτησης του νέου χλοοτάπητα στο Δημοτικό Στάδιο Μεσολογγίου, οι οποίες και θα ολοκληρωθούν σε τρεις ημέρες.
Με το νέο χλοοτάπητα αναβαθμίζεται ο κύριος αγωνιστικός χώρος του Δημοτικού Σταδίου και κυρίως ικανοποιείται με τον καλύτερο τρόπο ένα πάγιο αίτημα των ποδοσφαιρικών σωματείων του Μεσολογγίου για έναν αξιόλογο αγωνιστικό χώρο.
Κι αυτό γιατί ο φυσικός χλοοτάπητας που τοποθετείται στο Δημοτικό Στάδιο Μεσολογγίου είναι ο ίδιος με αυτόν του ΟΑΚΑ, του «Γ. Καραϊσκάκης» και άλλων μεγάλων σταδίων ή γηπέδων της χώρας.
Την τοποθέτησης είχαν προηγηθεί εργασίας διαμόρφωσης του γηπέδου ώστε να υποδεχθεί το νέο χλοοτάπητα.
«Για τα επόμενα τουλάχιστον δέκα χρόνια ο αγωνιστικός χώρος του δημοτικού μας σταδίου δεν θα έχει να ζηλέψει τίποτε από τους αντίστοιχους γνωστών ελληνικών και ευρωπαϊκών γηπέδων.
Η τοποθέτηση του νέου χλοοτάπητα στο δημοτικό μας στάδιο αποτελεί ακόμη μια υλοποίηση υπόσχεσης μας στη νεολαία της πόλης μας.
Ταυτόχρονα δημιουργούμε τις απαραίτητες προϋποθέσεις για την καλύτερη αγωνιστική παρουσία των ποδοσφαιρικών σωματείων της περιοχής μας.
Δεν θα πρέπει να παραβλεφθεί ότι το έργο αυτό χρηματοδοτείται αποκλειστικά από το Δήμο Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου»
σημείωσε ο δήμαρχος Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου Γιάννης Αναγνωστόπουλος κατά την επίσκεψή του στο δημοτικό στάδιο Μεσολογγίου με την ευκαιρία της έναρξης των εργασιών για την τοποθέτηση του νέου χλοοτάπητα.