Τρίτη 16 Δεκεμβρίου 2008

Ένοπλη ληστεία το πρωί στο υποκατάστημα της ΑΤΕ Bank στην Κατοχή

Γύρω στις 8 και είκοσι το πρωί δύο άνδρες φορώντας κουκούλες και κρατώντας στα χέρια δύο καλάσνικοφ εισέβαλαν στο κατάστημα και προτάσσοντας τα όπλα ο ένας κινήθηκε προς την πλευρά του διευθυντή και ο άλλος προς το ταμείο πυροβολώντας μια φορά στον αέρα για εκφοβισμό.
Οι δυο ληστές ζήτησαν από τους υπαλλήλους να τους δώσουν όσα χρήματα υπήρχαν στα ταμεία τα οποία και έβαλαν σε σάκο.
Τελικά αφού πήραν μαζί τους χρηματικό ποσό γύρω στις 40.000€ έφυγαν προς άγνωστη κατεύθυνση με ΙΧ αυτοκίνητο που οδηγούσε συνεργός τους και το οποίο όπως διαπιστώθηκε είχε κλαπεί προ ημερών από την Αθήνα.
Η αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό των τριών δραστών.
Να σημειωθεί ότι είναι η δεύτερη ληστεία τράπεζας στην Αιτωλοακαρνανία σε διάστημα ενός μήνα, αφού με παρόμοιο τρόπο άγνωστοι είχαν ληστέψει το υποκατάστημα της Αγροτικής Τράπεζας στο Παναιτώλιο.
Πάντως η ληστεία αυτή αναδεικνύει το έλλειμμα αστυνόμευσης στην περιοχή του δήμου Οινιάδων καθώς δεν υπάρχει σε λειτουργία ούτε καν αστυνομικός σταθμός!!!
Έτσι μέχρι να φθάσουν στην περιοχή περιπολικά από το Αιτωλικό και το Μεσολόγγι χάθηκε πολύτιμος χρόνος μισής και πλέον ώρας… με αποτέλεσμα οι δράστες στην κυριολεξία να φύγουν ανενόχλητοι!!!