Πέμπτη 29 Ιανουαρίου 2009

Η Ραδιοφωνική παράδοση του Μεσολογγίου συνεχίζεται!!!

Με ιδιαίτερη ικανοποίηση πληροφορηθήκαμε την παρουσίαση, από συνεργάτιδες του Ραδιοφωνικού Σταθμού Μεσολογγίου, δυο ημίωρων ραδιοφωνικών εκπομπών στους ειδικά διαμορφωμένους ραδιοθαλάμους της Ε.ΡΑ. στο Ζάππειο Μέγαρο με αφορμή την έκθεση για τα 70χρονα της Ελληνικής Ραδιοφωνίας.
Και ικανοποίησή μας έγινε μεγαλύτερη για τα θετικά σχόλια που απέσπασαν αυτές οι ραδιοφωνικές παραγωγές από τους υπευθύνους της Ε.ΡΑ. αλλά και από τον «απόηχο» που μας άφησαν ακούγοντας αποσπάσματα από τις συγκεκριμένες εκπομπές, από τον Ραδιοφωνικό μας Σταθμό, την περασμένη Πέμπτη.
Οι εκπομπές λοιπόν που παρουσιάστηκαν ήταν:
· Η «Amaretto, γλυκόπικρες σχολικές γεύσεις», την επιμέλεια της οποίας είχαν οι μαθήτριες του 1ου ΓΕΛ Μεσολογγίου, Μελίσσα Αϊβάζογλου, Άννα Μανθάτη, Ρομίνα Ντζελβέ και Εύα Πολυχρονιάδη και
· «Βλέποντας μέσα από τον φακό», από τις μαθήτριες επίσης του 1ου ΓΕΛ Μεσολογγίου, Χαρά Καλαμπουκά, Δήμητρα και Κατερίνα Παππά, Αγγελική Ρήγα και Ελισάβετ Σταυροπούλου.
Οι εκπομπές αυτές αξίζει να σημειώσουμε ότι παρουσιάζονται σε εβδομαδιαία βάση από τον Ραδιοφωνικό Σταθμό Μεσολογγίου, κάθε Κυριακή στις 11 το πρωί η πρώτη και στις 8 το βράδυ η δεύτερη.
Η παρουσίαση των εκπομπών αυτών στο Ζάππειο έγινε με πρωτοβουλία του προέδρου του Ραδιοφωνικού Σταθμού Μεσολογγίου Χρήστου Βλαχογιάννη και ευχόμαστε η πρωτοβουλία αυτή να αποτελέσει την απαρχή για μια εκ νέου συνεργασία του Ραδιοφωνικού Σταθμού Μεσολογγίου με την Ελληνική Ραδιοφωνία…. Όπως υπήρχε στο παρελθόν.
Παράλληλα θα επαναλάβουμε και πάλι την έκφραση συγχαρητηρίων στα κορίτσια για τις υπέροχες ραδιοφωνικές παραγωγές αλλά και στα υπόλοιπα παιδιά που καθημερινά παρουσιάζουν τις δικές τους εκπομπές στο Ραδιοφωνικό Σταθμό Μεσολογγίου.