Δευτέρα 12 Ιανουαρίου 2009

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα έκοψαν τα μέλη της Φιλαρμονικής Μεσολογγίου

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα της Δημοτικής Μουσικής Μεσολογγίου έκοψε ο δήμαρχος της πόλης Γιάννης Αναγνωστόπουλος σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε το βράδυ του Σαββάτου, στην αίθουσα της Φιλαρμονικής.
Στα μέλη της Δημοτικής Μουσικής προσφέρθηκαν αναμνηστικά δώρα ενώ απευθύνοντας χαιρετισμούς ο δήμαρχος Μεσολογγίου Γιάννης Αναγνωστόπουλος και ο πρόεδρος της Δημοτικής Μουσικής Θεοφάνης Μπούτης ευχαρίστησαν τα μέλη της μουσικής για την προσπάθεια τους και υποσχέθηκαν κάθε δυνατή συμπαράσταση.
Με θερμά λόγια μίλησε για το έργο της Δημοτικής Μουσικής ο αιδ. Νικόλαος Ζωγράφος που με τον αιδ. Ανδρέα Καππέ ευλόγησαν την πίτα.
Στην εκδήλωση το παρών έδωσαν επίσης οι αντινομάρχες Παναγιώτης Κατσούλης και Έφη Στεργίου- Λαχανά, ο αντιπρόεδρος του ΝΑ Ανδρέας Σκύρλας, οι αντιδήμαρχοι Μεσολογγίου Γιώργος Κατσίνας, Γιάννης Σπανός και Απόστολος Τσακούμης, η πρόεδρος της ΔΕΠΑ Ειρήνη Καρατσώρα – Νατσικώστα, οι δημοτικοί σύμβουλοι Ιωάννης Κόντος και Ανδρέας Ματζουράτος, η πρόεδρος των Παιδικών Σταθμών Μεσολογγίου Βασιλεία Μπόκαρη, τα μέλη του ΔΣ της Δημοτικής Μουσικής και πολλοί γονείς μελών της Δημοτικής Μουσικής.