Παρασκευή 23 Ιανουαρίου 2009

Νέο τμήμα στο ΤΕΙ Μεσολογγίου από την επόμενη χρονιά

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα του ΤΕΙ Μεσολογγίου έκοψε ο πρόεδρος του ιδρύματος Βαγγέλης Πολίτης – Στεργίου την περασμένη Τετάρτη σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο κεντρικό αμφιθέατρο του ΤΕΙ.
Η εκδήλωση παρόλο που πραγματοποιήθηκε σε μια περίοδο που τα ζητήματα της παιδείας βρίσκονται σε κρίσιμη καμπή είχε παυγυρικό χαρακτήρα αφού ανακοινώθηκε και επίσημα η ετοιμότητα του ΤΕΙ Μεσολογγίου για τη λειτουργία από την επόμενη ακαδημαϊκή περίοδο του τμήματος Αυτοματισμού, κάτι που αυτόματα θα σημάνει την ίδρυση και τρίτης σχολής.
Παρόντες στην κοπή της πίτας ήταν ο δήμαρχος Μεσολογγίου Γιάννης Αναγνωστόπουλος, ο αντινομάρχης Παναγιώτης Κατσούλης, ο δημοτικός σύμβουλος Μεσολογγίου Γιάννης Τέγας, ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Μεσολογγίου Κωνσταντίνος Πασιόπουλος και φυσικά σύσσωμη η εκπαιδευτική κοινότητα του ΤΕΙ.
Ο δήμαρχος Μεσολογγίου Γιάννης Αναγνωστόπουλος σε χαιρετισμό που απεύθυνε ανακοίνωσε ότι ο δήμος Μεσολογγίου συνδράμει ενεργά τη διοίκηση του ΤΕΙ για να δημιουργηθεί στην πόλη ένα πολιτιστικό κέντρο του ΤΕΙ, κάτι που όπως τόνισε θα γίνει το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα.