Τετάρτη 7 Ιανουαρίου 2009

Η ΝΟΔΕ ΝΔ Αιτ/νιας χαιρετίζει την υπουργοποίηση Σαλμά

Με ανακοίνωσή της η Νομαρχιακή της ΝΔ χαιρετίζει την υπουργοποίηση του Μάριου Σαλμά και κάνει λόγο για νέες προοπτικές για την περιοχή της Αιτωλοακαρνανίας. Η ανακοίνωση έχει ως εξής:
"Η ΝΟΔΕ Αιτωλοακαρνανίας χαιρετίζει την απόφαση του πρωθυπουργού της χώρας Κώστα Καραμανλή, να συμπεριλάβει στο νέο κυβερνητικό σχήμα κοινοβουλευτικό στέλεχος και από το νομό μας, αποδεικνύοντας έτσι το έμπρακτο ενδιαφέρον του γι’ αυτόν.
Ο Μάριος Σαλμάς αναλαμβάνει καθήκοντα Υφυπουργού στο ιδιαίτερα ευαίσθητο Υπουργείο Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης. Έναν τομέα γνώριμο εξ αντικειμένου στον ίδιο.
Η μακρόχρονη και διαρκής κοινοβουλευτική του παρουσία, η επιστημονική του κατάρτιση και η βαθιά γνώση των προβλημάτων, εγγυώνται μια επιτυχή πορεία, από την οποία η Αιτωλοακαρνανία προσδοκά άμεσες λύσεις.
Επισημαίνουμε ότι η ολοκλήρωση του νέου νοσοκομείου Αγρίνιου, η εύρυθμη λειτουργία των ήδη υπαρχόντων μονάδων παροχής υπηρεσιών υγείας στο νομό καθώς και των προνοιακών ιδρυμάτων, είναι οι άξονες προτεραιότητας οι οποίοι απαιτούν την προσωπική του συμβολή και παρέμβαση.
Ευχόμαστε καλή επιτυχία στο έργο του».