Δευτέρα 9 Φεβρουαρίου 2009

"Gala" στο Μεσολόγγι





Τη Μαίρη Μπακοδήμου φιλοξένησε στο αποψινό Gala που προβλήθηκε από το Star Channel η Μαρία Σταματέρη, σε μια εκ βάθους «εξομολόγηση»… της γνωστής δημοσιογράφου.
Οι τηλεθεατές παράλληλα με τις απαντήσεις της Μαρίας Μπακοδήμου είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν και το Μεσολόγγι, αφού η εκπομπή γυρίστηκε στην πόλη μας και έμμεσα παρουσιάστηκαν όλες οι ομορφιές της.
Η Μαίρη Μπακοδήμου με την αμεσότητα και την ετυμολογία που τη διακρίνει απάντησε για όλους και για όλα την οικογενειακή της ζωή, τα επαγγελματικά, τα παιδικά και εφηβικά χρόνια, για τον Φώτη και φυσικά για τα μικρά της αποδεικνύοντας για ακόμη μια φορά, το γνωστό «τίποτε δεν είναι τυχαίο»…
Κατά τη διάρκεια της εκπομπής είχαμε τη χαρά να απολαύσουμε παράλληλα τις όμορφες πελάδες στην Τουρλίδα (μια εκ των οποίων αποτέλεσε και το «πλατό» της εκπομπής), την Κλείσοβα, τα αξιοθέατα της πόλης και φυσικά το «καθημερινό» Μεσολόγγι.
Έτσι δεν είναι υπερβολή να πούμε ότι παρακολουθήσαμε μια από τις καλύτερες διαφημίσεις του Μεσολογγίου, κάτι που πιστώνεται στην «αθόρυβη για τα της πόλης»Μαρία Μπακοδήμου και μόνο.