Τρίτη 10 Μαρτίου 2009

Απαραίτητη διευκρίνιση για την συνέντευξη τύπου του δημάρχου Μεσολογγίου


Ως γνωστό ο δήμαρχος Μεσολογγίου μετά το τέλος της ομιλίας του την Κυριακή στο Τρικούπειο παραχώρησε συνέντευξη τύπου.
Κατά την διάρκεια της συνέντευξης ο δήμαρχος Μεσολογγίου δέχθηκε ερωτήσεις από δημοσιογράφους τοπικών ΜΜΕ. Συγκεκριμένα την συνέντευξη κάλυψαν οι τηλεοπτικοί σταθμοί Super B (Πάτρα), Lepanto RTV (Ναύπακτος) και Αχελώος TV (Αγρίνιο) καθώς και ο Ρ/Σ Ράδιο – Ακαρνανία.
Παρών στην συνέντευξη ήταν ο εκδότης της εφημερίδας «Μεσολογγίτικα Χρονικά», Χρήστος Κωνσταντίνου, ο αρθρογράφος της ίδιας εφημερίδας Θανάσης Σπυρόπουλος, η δημοσιογράφος Νανά Θεοδωροπούλου που εκτός της Αχελώος TV κάλυπτε την συνέντευξη για την εφημερίδα «ΠΟΛΙΤΕΙΑ», ο δημοσιογράφος Λευτέρης Τηλιγάδας, ο δημοσιογράφος Σωτήρης Καρέλης και η δημοσιογράφος Ελένη Μισσού.
Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης τέθηκαν μια σειρά ερωτημάτων στο δήμαρχο Μεσολογγίου τόσο για τα καθημερινά προβλήματα της πόλης όσο και για τις σχέσεις του με το Νομάρχη λόγω Leader Αλιείας.
Θα πρέπει τέλος να επισημάνουμε ότι για ακόμη μια φορά οι «επικριτές» του δημάρχου έλαμψαν δια της απουσίας τους καταστρατηγώντας κάθε έννοια δεοντολογίας.
Κι αυτό διότι η δεοντολογία ορίζει ότι θα πρέπει στις στήλες μιας εφημερίδας να δημοσιεύονται οι απόψεις αυτού που του ασκείται κριτική.
Δυστυχώς όμως για κάποιους στο Μεσολόγγι αυτό δεν ισχύει…