Πέμπτη 19 Μαρτίου 2009

Η απάντηση του δημάρχου Μεσολογγίου


Ο δήμαρχος Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου Γιάννης Αναγνωστόπουλος με αφορμή τη δημοσιοποίηση απόψεων του πρώην δημάρχου της πόλης Γιώργου Πρεβεζάνου, σχετικά με την πρόσφατη ενημερωτική εκδήλωση της δημοτικής αρχής προέβη στην ακόλουθη δήλωση:

«Ο κ. Πρεβεζάνος στερούμενος πολιτικών επιχειρημάτων καταφεύγει για ακόμη μια φορά στη δημοσίευση θέσεων και απόψεων που απέχουν της πραγματικότητας.

Κι αυτό γιατί πως αλλιώς μπορεί να εξηγηθεί το γεγονός της προσπάθειάς του, να οικειοποιηθεί και να ακυρώσει έργα και ενέργειες της δημοτικής μας αρχής. Έργα και ενέργειες, τα περισσότερα εκ των οποίων την 1η Ιανουαρίου 2007 ίσως να αποτελούσαν «σχέδια επί χάρτου» για τον κ. Πρεβεζάνο.

Για του λόγου το αληθές θέτουμε τα παρακάτω ερωτήματα:
• Την 1η Ιανουαρίου 2007 λειτουργούσε ο ΧΥΤΑ;

• Την 1η Ιανουαρίου 2007 είχε ξεκινήσει η αποκατάσταση της χωματερής στην Κλείσοβα;

Φυσικά και όχι είναι η απάντηση.

Για την αδράνεια του στην υλοποίηση των παραπάνω έργων αλλά και όσων αναφέρει στην ανακοίνωσή του και κυρίως για την συνολική του αδράνεια και αναποτελεσματικότητα στην 4χρονη διοίκηση του δήμου Μεσολογγίου έχει καταδικαστεί στην συνείδηση του Μεσολογγίτικου λαού.

Ο κ. Πρεβεζάνος μιας και κόπτεται για την πολύπλευρη ενημέρωση των δημοτών, ας διοργανώσει ανοιχτή εκδήλωση, όπως είχαμε πράξει εμείς το 2005. Δεν τον εμποδίζει κανείς…

Τέλος μας προκαλεί απορία το γεγονός, ότι ο κ. Πρεβεζάνος αποφεύγει να κάνει οποιαδήποτε αναφορά στα οικονομικά του δήμου… Γιατί;».