Κυριακή 22 Μαρτίου 2009

Ξυλοδαρμός αστυνομικού στον Αστακό

Νεότερη ενημέρωση( 23/3/2009, 15:00)


Σοβαρά τραυματισμένος νοσηλεύεται στο νοσοκομείο Μεσολογγίου ένας 43χρονος αρχιφύλακας, ύστερα από τον άγριο ξυλοδαρμό του από δύο άτομα, σε νυχτερινό κέντρο διασκέδασης στον Αστακό.
Το επεισόδιο εκτυλίχθηκε τα ξημερώματα, όταν, σύμφωνα με πληροφορίες, μια γυναίκα που διασκέδαζε στο μπαρ ειδοποίησε το ΑΤ Αστακού καταγγέλοντας ότι κάποιοι άρπαξαν την τσάντα της.
Ο αστυνομικός επιλήφθηκε του συμβάντος, ωστόσο για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία τα δυο άτομα του επιτέθηκαν και άρχισαν να τον χτυπούν ανηλεώς.

Κατά την συμπλοκή οι δράστες προσπάθησαν να αφοπλίσουν τον αστυνομικό με αποτέλεσμα να εκπυρσοκροτήσει τουλάχιστον πέντε φορές το όπλο, καθώς αντίστοιχος αριθμός καλύκων βρέθηκε εντός του καταστήματος χωρίς ωστόσο να τραυματιστεί κανείς, παρά το ότι το κατάστημα ήταν γεμάτο κόσμο.

Οι δράστες του ξυλοδαρμού απομακρύνθηκαν παίρνοντας και το όπλο του αρχιφύλακα αμέσως από το κατάστημα, ενώ ο αστυνομικός μεταφέρθηκε τραυματισμένος στο νοσοκομείο Μεσολογγίου.

Μέχρι στιγμής οι δράστες παραμένουν ασύλληπτοι παρά τη μεγάλη κινητοποίηση της αστυνομίας, η οποία γνωρίζει την ταυτότητά τους.

Ο δράστης του ξυλοδαρμού πάντως ήρθε σε επικοινωνία με το Zougla.Gr δίνοντας τις δικές εξηγήσεις για το συμβάν.(ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ).

Με το συμβάν αυτό αναδεικνύεται με τον χειρότερο τρόπο η έλλειψη προσωπικού στις αστυνομικές υπηρεσίες της Αιτωλοακαρνανίας αφού ο αρχιφύλακας εκτελούσε ΜΌΝΟΣ του, υπηρεσία... σε μια περιοχή 10.000 κατοίκων με το κοντινότερο ΑΤ να απέχει τουλάχιστον 60χλμ.