Σάββατο 28 Μαρτίου 2009

Εμμένει ο Μάριος Σαλμάς στην αναγκαιόητα παραίτησης του διοικητή του Νοσοκομείου Μεσολογγίου

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης Αναγνωστόπουλου – Σαλμά τέθηκε και το ζήτημα της λειτουργίας του Νοσοκομείου Μεσολογγίου με τον Υφυπουργό να εμμένει στη θέση του περί αναγκαιότητας αντικατάστασης του διοικητή του ιδρύματος.
Μάλιστα παρά το γεγονός ότι ο κ. Σαλμάς έχει ζητήσει την παραίτησή του, ο κ. Κεφαλάς βρέθηκε στο χώρο του εμβολιασμού των τσιγγανόπουλων, προσπαθώντας να προσεγγίσει τον Μάριο Σαλμά.
Ο τελευταίος τον απέφευγε επιμελώς και όταν τέλειωσε ο Υφυπουργός την επίσκεψή του. στο χώρο του εμβολιασμού ζήτησε από τον διοικητή να μην τον συνοδεύσει στις επισκέψεις στον παιδικό σταθμό και στον προσωρινό οικισμό των αθίγγανων. «Πήγαινε στο νοσοκομείο…» του είπε χαρακτηριστικά.
Όσον αφορά τη λειτουργία της Καρδιολογικής κλινικής ο κ. Σαλμάς ενημέρωσε τον δήμαρχο ότι έχει «ανοίξει» θέση επικουρικού καρδιολόγου και αναζητείται η κάλυψή της, ότι «σε άλλα νοσοκομεία λειτουργεί καρδιολογική με δυο γιατρούς» και ότι καταβάλλονται προσπάθειες για επίλυση των προβλημάτων δυσλειτουργίας.
Στην φωτό ο Υφυπουργός Υγείας έχοντας δίπλα του τον δήμαρχο Μεσολογγίου και πιο δίπλα ο διοικητής του νοσοκομείου Μεσολογγίου Ιωάννης Κεφαλάς.