Κυριακή 26 Απριλίου 2009

Νέα επιτυχία της ΟΠΚΕ Αιτωλίας στον "πόλεμο" κατά των ναρκωτικών. Συνελήφθησαν 2 άτομα που μετέφεραν 26 κιλά χασίς

Στη σύλληψη δύο ατόμων που μετέφεραν 26 κιλά χασίς προχώρησαν τα ξημερώματα της Κυριακής αστυνομικοί της ΟΠΚΕ Αιτωλίας, στην εθνική οδού Αντιρρίου - Ιωαννίνων, στο ύψος του Κεφαλοβρύσου λίγο έξω από το Μεσολόγγι.
Η κίνηση δύο αυτοκινήτων κίνησαν την περιέργεια των ανδρών της ΟΠΚΕ, οι οποίοι έκαναν σήμα στους οδηγούς τους να σταματήσουν για έλεγχο.
Ωστόσο, ο οδηγός του ενός αυτοκινήτου αμέσως μόλις τους αντιλήφθηκε, μπήκε σε αγροτικό δρόμο και εγκατέλειψε το όχημα, μέσα στο οποίο βρέθηκαν συνολικά 26 κιλά και 650 γραμμάρια ινδικής κάνναβης καθώς και τα ταξιδιωτικά έγγραφα των επιβατών.
Οι άλλοι δύο δράστες που επέβαιναν στο δεύτερο όχημα -25 και 26 ετών αντίστοιχα - συνελήφθησαν μετά από καταδίωξη και θα οδηγηθούν στην Εισαγγελέα Μεσολογγίου, η οποία αναμένεται να τους απαγγείλει κατηγορίες για κατοχή και εμπορία παράνομων ναρκωτικών ουσιών.
Αναζητούνται τα άλλα δυο άτομα που συμμετείχαν στη διακίνηση μιας και τα στοιχεία τους είναι γνωστά στις αρχές.
Πρόκειται για ακόμη μια επιτυχία των ανδρών της ΟΠΚΕ Αιτωλίας στον καθημερινό αγώνα κατά των ναρκωτικών και αν δεν κάνουμε λάθος η χθεσινή σύλληψη διακινητών ινδικής κάνναβης μέσω της ΕΟ Αντιρρίου - Ιωαννίνων είναι η πέμπτη σε διάστημα έξι περίπου μηνών.
Να σημειωθεί τέλος, ότι οι συλληφθέντες φέρονται να ομολόγησαν στους αστυνομικούς ότι τις ναρκωτικές ουσίες τις παρέλαβαν από την Αλβανία με σκοπό να τις διαθέσουν στη χώρα μας.