Παρασκευή 17 Απριλίου 2009

Ο Δήμοσθένης Κατσιγιάννης στο Ευρωψηφοδέλτιο της ΝΔ;


Σε εκλόγιμη θέση στο ευρωψηφοδέλτιο της ΝΔ αναμένεται να ορισθεί ο Αιτωλοακαρνάνας ΓΓ του ΥΠΕΧΩΔΕ Δημοσθένης Κατσιγιάννης, σύμφωνα με διασταυρωμένες πληροφορίες μας.
Η επιλογή αυτή είναι βέβαιο ότι θα λειτουργήσει θετικά στις επιδόσεις του κυβερνώντος κόμματος στην Αιτωλοακαρνανία, αφού ο Δήμος Κατσιγιάννης έχει σοβαρά ερείσματα στον κομματικό μηχανισμό της ΝΔ στην Αιτωλοακαρνανία και έτσι η προεκλογική εκστρατεία θα είναι πολύ δυναμική.
Μάλιστα οι ίδιες πληροφορίες κάνουν λόγο για επαναδραστηριοποίηση στελεχών της κομματικής οργάνωσης που το τελευταίο διάστημα είναι αποστασιοποιημένα από τα τεκταινόμενα στο νομό.
«Η διάταξη και η δράση των στελεχών θα θυμίζει 2004» μας μετέφερε στέλεχος της ΝΔ στην Αιτ/ναι με εμπειρία σε προεκλογικές κινητοποιήσεις και συμπλήρωσε: «αν λειτουργήσει ο σχεδιασμός μας τότε το αποτέλεσμα για τη ΝΔ στις ευρωεκλογές θα είναι νικηφόρο»…
Ο Δήμος Κατσιγιάννης είναι ΓΓ του ΠΕΧΩΔΕ από το 2004 με ευθύνη τον σχεδιασμό και την παρακολούθηση των μεγάλων έργων, ενώ πρόσφατα αυτός ήταν που ενημέρωσε τον Πρωθυπουργό στην επίσκεψή του, στο Αγρίνιο για την πορεία των έργων που εκτελούνται στην Αιτωλοακαρνανία.
Αν τελικά ορισθεί σε εκλόγιμη θέση στο ευρωψηφοδέλτιο, ο Δήμος Κατσιγιάννης θα είναι ο τέταρτος Αιτωλοακαρνάνας που θα διαβεί το κατώφλι της Ευρωβουλής μετά τον αείμνηστο Διονύση Λιβανό, τον Αλέξανδρο Μπαλτά και την Μαίρη Ματσούκα.
Ο Δήμος Κατσιγιάννης γεννήθηκε το 1964 στο Αγρίνιο όπου και ολοκλήρωσε τις εγκύκλιες σπουδές του, είναι έγγαμος και αποφοίτησε από το Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο το 1992 (κύκλος σπουδών συγκοινωνιολόγου μηχανικού). Το 1992-1993 εργάσθηκε ως ειδικός συνεργάτης του Υπ. Παιδείας κ.Σουφλιά. Το 1993-1995 εργάσθηκε στην Διεύθυνση Προγραμματισμού του Οργανισμού Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης. Από το 1995 μέχρι σήμερα εργάσθηκε σε τεχνικές εταιρείες Ζ' και Η' τάξης σε διάφορες θέσεις εργασίας : μηχανικός γραφείου, μηχανικός τομέα, εργοταξιάρχης, διευθυντής έργου σε δημόσια και ιδιωτικά έργα.
Από το 2004 είναι Γενικός Γραμματέας Δημοσίων Έργων του ΥΠΕΧΩΔΕ.
Στη φωτό ο Δ. Κατσιγιάννης, με τον Πρωθυπουργό και τον Γραμματέα της ΝΔ Λευτέρη Ζαγορίτη στα έργα της Παράκαμψης Αγρινίου, πριν από ένα μήνα.