Πέμπτη 23 Απριλίου 2009

Μάριος Σαλμάς: "Κάποιοι θα τρέχουν να κρυφτούν..."

Ο Μάριος Σαλμάς , περιμένοντας χθες το απόγευμα στην Αμφιλοχία την άφιξη του κ. Δημήτρη Αβραμόπουλου, ρωτήθηκε από συνεργάτες του να σχολιάσει την ανακοίνωση του ΠΑΣΟΚ για το ΚΑΦΚΑ Αμφιλοχίας.
Σύμφωνα με καλά διασταυρωμένες πληροφορίες ο κ. Σαλμάς φέρεται να δήλωσε: « Ας μην υποβαθμίσουμε το σημερινό γεγονός, ακλουθώντας το ΠΑΣΟΚ που φαίνεται ότι δεν γνωρίζει καλά το θέμα. Όταν όμως κρίνω ότι έχει έρθει η ώρα , θα τους απαντήσω δημόσια , με όλα τα στοιχεία της κακοδιαχείρισης επί των ημερών τους και τότε θα τρέχουν να κρυφτούν».
Πάντως αξίζει να σημειωθεί ότι από πλευράς ΠΑΣΟΚ στα εγκαίνια του ΚΑΦΚΑ παρών ήταν μόνο ο Παναγιώτης Κουρουμπλής ενώ τον Νομάρχη Αιτωλοακαρνανίας εκπροσώπησε η αντινομάρχης Έφη Στεργίου – Λαχανά.
Παρόντες στα εγκαίνια ήταν επίσης και πολλοί δήμαρχοι αλλά και ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αιτωλοακαρνανίας Παναγιώτης Τσιχριτζής.
Σύντομα εξελίξεις στο Νοσοκομείο Μεσολογγίου
Στον Μάριο Σαλμά απευθύναμε ερώτηση σχετικά με τις δυσλειτουργίες και τα προβλήματα του Νοσοκομείου Μεσολογγίου. "Σύντομα θα έχω να σας πω για το Νοσοκομείο Μεσολογγίου" ήταν η λακωνική απάντηση που λάβαμε.