Πέμπτη 30 Απριλίου 2009

Περιοδεία Σπήλιου Λιβανού στο Νομό Αιτωλοακαρνανίας κατά τις διακοπές του Πάσχα

Την αδιάκοπη παρουσία του στην Αιτωλοακαρνανία επιβεβαίωσε για ακόμη μια φορά ο Σπήλιος Λιβανός, περιοδεύοντας μέσα στις διακοπές του Πάσχα σε πόλεις και χωριά του Νομού μας.
Συγκεκριμένα, ο Σπήλιος Λιβανός επισκέφθηκε τα Δημοτικά Διαμερίσματα Μάστρου, Γουριάς, Κατοχής και Νεοχωρίου του Δήμου Οινιαδών, Στάνου και Αμφιλοχίας του Δήμου Αμφιλοχίας, Καμαρούλα, Δοκίμι και Καλύβια του Δήμου Αγρινίου, Λεπενού του Δήμου Στράτου, καθώς και το Μεσολόγγι και Αιτωλικό.
Κατά τη διάρκεια της περιοδείας του ο Σπήλιος Λιβανός ήταν συνέχεια μαζί με κατοίκους από τις παραπάνω περιοχές, συζητώντας για τα τοπικά προβλήματα, τις πρωτοβουλίες της Κυβέρνησης για την ανάπτυξη της Αιτωλοακαρνανίας, την πορεία υλοποίησης των δημοσίων έργων που αφορούν στο Νομό μας, τα προβλήματα της αγροτικής οικονομίας της Αιτωλοακαρνανίας και τις ευκαιρίες που ανοίγονται για την αναζωογόνησή της μέσα από το πρόγραμμα «Αλέξανδρος Μπαλτατζής», την ίδρυση του Πανεπιστημίου Δυτικής Ελλάδος και άλλα θέματα Παιδείας που απασχολούν το Νομό, καθώς και τις δράσεις της Κυβέρνησης για την αντιμετώπιση της οικονομικής κρίσης.
Ο Σπήλιος Λιβανός παραβρέθηκε, επίσης, καθ’ όλο το χρονικό διάστημα παραμονής του στο Νομό, σε πλειάδα θρησκευτικών εκδηλώσεων για τον εορτασμό του Πάσχα.
Θα πρέπει επίσης να σημειωθεί ότι ο Σπήλιος Λιβανός συνόδευσε τον Υπουργό Εσωτερικών στην πρόσφατη επίσκεψή του στο Μεσολόγγι, ενώ χθες ήταν εισηγητής στο Ν/Σ του Υπουργείου Απασχόλησης με το οποία μεταξύ άλλων προβλέπεται η ίδρυση γραφείου του Σώματος Επιθεωρητών Εργασίας στη Ναύπακτο.