Παρασκευή 22 Μαΐου 2009

Έκθετος ο πολιτικός εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ για τα Δημόσια Έργα Γιάννης Μαγκριώτης

....«Ο κ. Σώκος εκτός των άλλων ενημέρωσε τους κατοίκους των περιοχών για δύο μεγάλα έργα όπως είναι η κατασκευή των οδικών αξόνων Αμβρακία-Άκτιο (επαναδημοπρατείται στις 2 Ιουλίου) και Άκτιο Λευκάδα που θα ενώσει τις ακτές της Ηπείρου με τις Δυτικές Ακτές του νομού και το Άκτιο με τη Λευκάδα.
Δύο έργα, που όπως υπογράμμισε, ο κ. Σώκος διεκδικηθήκαν δυναμικά από τον υπουργό ΠΕΧΩΔΕ κ. Σουφλιά όπως πείσθηκε για την αναγκαιότητά τους παρότι το ΥΠΕΧΩΔΕ δεν τα είχε καθόλου στο σχεδιασμό του»…
σημειώνουμε στην προηγούμενη ανάρτησή μας.
Σας θυμίζουμε όμως ότι ο πολιτικός εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ για τα Δημόσια Έργα Γιάννης Μαγκριώτης είχε ταχθεί με δήλωσή του κατά της δημοπράτησης αυτών των έργων επικαλούμενος οικονομική αδυναμία του ΥΠΕΧΩΔΕ. (ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΛΩΣΗ στις 13/2/2009).
Τότε το MessolonghiNews είχε επικρίνει τη θέση αυτή του κ. Μαγκριώτη, αφού το εν λόγω έργο αποτελούσε πρόταση και διεκδίκηση της τοπικής κοινωνίας (Διαβάστε εδώ την ανάρτησή μας). Έτσι οι χθεσινές δηλώσεις του νομάρχη Αιτωλοακαρνανίας δικαιώνουν για ακόμη μια φορά τις θέσεις και την κριτική που δημοσιεύουμε για τα σημαντικά ζητήματα του τόπου μας.
Ίσως όμως δικαιώνουν και τους επικοινωνιολόγους του Μαξίμου... (σ.σ. για τη διαφήμιση με τα παπαγαλάκια)