Τρίτη 12 Μαΐου 2009

«Ποιος κοροϊδεύει ποιον;»… Με επερώτησή τους οι Κουβέλης, Μωραΐτης και Βερελής εγκαλούν τον Σουφλιά για καθυστέρηση στην Εκτροπή του Αχελώου!!!

Με επερώτηση τους στον υπουργό ΠΕΧΩΔΕ, 30 βουλευτές του ΠΑΣΟΚ αναφέρονται σε καθυστερήσεις στην υλοποίηση μιας σειράς μεγάλων έργων σε όλη την επικράτεια.
Την επερώτηση μεταξύ άλλων υπογράφουν και οι Αιτωλοακαρνάνες βουλευτές Σπύρος Κουβέλης, Θάνος Μωραΐτης και Χρίστος Βερελής (σ.σ. είχε κατατεθεί η ερώτηση πριν την παραίτησή του).
Το παράδοξο και της συνυπογραφής από τους Αιτωλοακαρνάνες βουλευτές της επερώτησης είναι ότι μεταξύ άλλων ο Υπουργός ΠΕΧΩΔΕ …εγκαλείται για καθυστερήσεις στην ολοκλήρωση των έργων της εκτροπής του Αχελώου!!!
Επομένως δεν θα είναι υπερβολή να σχολιάσουμε την στάση τους αυτή με το γνωστό: «ποιος κοροϊδεύει ποιον»… μιας και το τελευταίο διάστημα από το «ΠΑΣΟΚ Αιτωλοακαρνανίας» ασκούνται έντονες πιέσεις για ακύρωση των σχεδιασμών της Εκτροπής.
Ταυτόχρονα όμως θα πρέπει να υπογραμμίσουμε ότι η αναφορά στα έργα της Εκτροπής είναι "επιδερμική" σε σχέση με άλλα έργα, ενώ στα ερωτήματα που τίθενται στον κ. Σουφλιά δεν περιλαμβάνεται ερώτημα για τον Αχελώο.
Πάντως το βέβαιο είναι ότι η υπογραφή της επερώτησης από τους κ.κ. Κουβέλη, Μωραΐτη και Βερελή "αξιοποιείται" εσωκομματικά...
(Πατήστε εδώ για το πλήρες κείμενο της επερώτησης)