Δευτέρα 6 Ιουλίου 2009

Από το Αντίρριο η έναρξη των εκδηλώσεων "Ο Πολιτισμός στο προσκήνιο" της Νομαρχίας Αιτωλοακαρνανίας

Με ιδιαίτερη επιτυχία ξεκίνησε από το Αντίρριο και τη Ναύπακτο, το πρόγραμμα των καλοκαιρινών πολιτιστικών εκδηλώσεων με κεντρικό τίτλο «Ο πολιτισμός μας στο προσκήνιο», που διοργανώνει για πρώτη φορά φέτος η Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Αιτωλοακαρνανίας, σε συνεργασία με τους δήμους, τους πολιτιστικούς και αθλητικούς συλλόγους του Νομού.
Την Πέμπτη 2 Ιουλίου 2009 και την Παρασκευή 3 Ιουλίου 2009 στο Αντίρριο, παρουσία του δημάρχου Γιώργου Κολοβού, δημοτικών και νομαρχιακών συμβούλων, εκπροσώπων τοπικών φορέων και πλήθους κόσμου, πραγματοποιήθηκε ρεμπέτικη – λαϊκή βραδιά και παράσταση παιδικού θεάτρου και παιδικής χορωδίας του συλλόγου «ΑΠΟΛΛΩΝ».
Στη Ναύπακτο, το Σάββατο 4 Ιουλίου 2009 οι θεατές απόλαυσαν την θεατρική παράσταση του συλλόγου «ΑΛΚΥΟΝΗ» και την παιδική φιλαρμονική του συλλόγου «ΑΠΟΛΛΩΝ», ενώ την Κυριακή η παραλία της Ψανής γέμισε με τους ήχους των μουσικών μαθητικών γκρουπ της πόλης.
Οι εκδηλώσεις συνεχίζονται σήμερα Δευτέρα στο Δ.Δ. Ελληνικών του Δήμου Μεσολογγίου με την εκδήλωση «Ανάδειξη των Βυζαντινών μνημείων του Αρακύνθου» και αύριο Τρίτη στο Αγρίνιο με την έκθεση φωτογραφίας «Ηχογραφία» του Νίκου Μαραβέγια. (Στην ιστοσελίδα της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Αιτ/νίας http://www.aitnia.gr/ υπάρχουν λεπτομέρειες για τις δυο πιο πάνω εκδηλώσεις καθώς και για το σύνολο του προγράμματος).