Κυριακή 30 Αυγούστου 2009

Ένα τροχαίο υλικών ζημιών τείνει να μετατραπεί σε "κακούργημα"!!!

«Κακουργηματικές» διαστάσεις τείνει να πάρει ένα τροχαίο ατύχημα υλικών ζημιών που συνέβη χθες το βράδυ εντός της πόλεως του Μεσολογγίου!!!
Συγκεκριμένα ένα ΙΧ που επέβαιναν δυο νεαροί αθίγγανοι έπεσε πάνω σε μάντρα ενός σπιτιού, προκαλώντας μικρές υλικές ζημιές.
Από το θόρυβο βγήκε από το σπίτι ο εγγονός της ηλικιωμένης που διαμένει στο σπίτι, ο οποίος προφανώς διαπληκτίστηκε με τους αθίγγανους, οι οποίοι όμως στην συνέχεια επιβιβάστηκαν στο όχημα και απομακρύνθηκαν από το χώρο συμβάντος.
Λίγο αργότερα όμως μια μεγάλη ομάδα αθιγγάνων από τον παρακείμενο καταυλισμό τους, επέστρεψαν στο σημείο του ατυχήματος, προκαλώντας εκτεταμένες φθορές στην πόρτα και τα παράθυρα του σπιτιού και μόνο ύστερα από την επέμβαση της αστυνομίας απομακρύνθηκαν.
Παράλληλα οι δυο επιβάτες του ΙΧ (οδηγός και συνοδηγός) μετέβησαν στο Νοσοκομείο Μεσολογγίου, όπου οι γιατροί παρέσχεσαν τις πρώτες βοήθειες στον ένα εκ των δυο, αφού έφερε επιπόλαιες αμυχές στα χέρια του, ενώ ο άλλος δεν έφερε κανένα τραύμα και έτσι αναχώρησαν από το νοσοκομείο, λίγο αργότερα.
Σους γιατρούς αλλά και στους αστυνομικούς, ο τραυματίας φέρεται να είπε ότι τα τραύματα προκλήθηκαν από αιχμηρό αντικείμενο (σ.σ. μαχαίρι) με το οποίο τους επιτέθηκε ο νεαρός, λίγο μετά το τροχαίο που προκάλεσαν.
Από την πλευρά της αστυνομίας συνεχίζεται η προανάκριση για να διαπιστωθούν οι ακριβείς διαστάσεις της υπόθεσης.