Τρίτη 8 Σεπτεμβρίου 2009

Σπ. Λιβανός: "Ο Κώστας Καραμανλής αποτελεί υπόδειγμα υπευθυνότητας και εγγύηση νίκης για τη Νέα Δημοκρατία"


Κατά την επίσκεψή του στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης, ο Σπήλιος Λιβανός, Βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας, δήλωσε τα ακόλουθα μετά τη συνέντευξη τύπου του Πρωθυπουργού:
«Ο Κώστας Καραμανλής αποτελεί υπόδειγμα υπευθυνότητας και εγγύηση νίκης για τη Νέα Δημοκρατία. Απέδειξε για άλλη μια φορά ότι είναι ο Πρωθυπουργός των τολμηρών αποφάσεων και του εθνικού συμφέροντος. Για άλλη μια φορά δεν υποχώρησε στους εκβιασμούς συμφερόντων και στην μικροπολιτική.
Σήμερα από το βήμα της Έκθεσης της Θεσσαλονίκης ξεκινά η μεγάλη ανατροπή. Αρχίζει η συσπείρωση των ανθρώπων της παράταξης. Το ΠΑΣΟΚ από αύριο θα πρέπει να μιλήσει συγκεκριμένα. Να αφήσει την αέναη και ακοστολόγητη παροχολογία και να αρχίσει πλέον να κρίνεται για το αν έχει πραγματικό πρόγραμμα εξόδου από την κρίση.
Τίποτα δεν είναι προαποφασισμένο. Οι έλληνες πολίτες στις 4 Οκτωβρίου καλούμαστε να επιλέξουμε ανάμεσα στην υπευθυνότητα και τον λαϊκισμό. Ανάμεσα στον Κώστα Καραμανλή και τον Γιώργο Παπανδρέου.
Προσωπικά, είμαι αισιόδοξος ότι η Νέα Δημοκρατία θα κερδίσει τις εκλογές και μαζί της θα κερδίσει το μέλλον της Ελλάδας.