Τρίτη 22 Σεπτεμβρίου 2009

Από το άνοιγμα του γραφείου της Ζέφης Δημαδάμα στο Μεσολόγγι

Από την περασμένη Πέμπτη άνοιξε το πολιτικό γραφείο της υποψήφια με το ΠΑΣΟΚ στην Αιτωλοακαρνανία, Ζέφης Δημαδάμα στο Μεσολόγγι. Η προσέλευση των φίλων της ήταν απόλυτα ικανοποιητική, καθώς από το χώρο του γραφείου της στην κεντρική πλατεία της πόλης πέρασε πλήθος φίλων και ψηφοφόρων της από την ευρύτερη περιοχή.
Το μέγεθος της αποδοχής αυτής χαρίζει αισιοδοξία για την πορεία της υποψηφιότητας της Ζέφης, αφού δείχνει ότι καταγράφεται σημαντική δυναμική σε μια εκλογικά κρίσιμη περιοχή. Επιπλέον, μεγάλη ήταν και η προσέλευση νέων, γεγονός που δείχνει ότι η Ζέφη έχει καταφέρει να “αγγίξει” τη νεολαία με την πορεία της.
Οι υποστηρικτές της Ζέφης ήταν αισιόδοξοι για το αποτέλεσμα των επερχόμενων εκλογών όσο αφορά το ΠΑΣΟΚ αλλά και την κατάταξη της υποψηφίας βουλευτού.
Η συζήτηση μεταξύ της Ζέφης και των φίλων της περιστράφηκε γύρω από τον άξονα της πράσινης ανάπτυξης και πως αυτή μπορεί να λειτουργήσει καταλυτικά για ζητήματα όπως η ανεργία, η ανάπτυξη οικοτουριστικής δραστηριότητας στην ευρύτερη περιοχή καθώς και για την ανάδειξη αλλά και προστασία του μοναδικού οικοσυστήματος της λιμνοθάλασσας του Μεσολογγίου.
Έντονη ήταν η αγωνία των πολιτών για θέματα όπως η έλλειψη υποδομών στην περιοχή, η φθίνουσα πορεία του ΤΕΙ Μεσολογγίου, η υποβάθμιση του συστήματος υγείας και η καθυστέρηση που παρατηρείται στην υλοποίηση της Ιόνιας οδού.