Παρασκευή 18 Σεπτεμβρίου 2009

Κλιμάκιο του ΣΥΡΙΖΑ στο Δημαρχείο Μεσολογγίου


Επίσκεψη στην Πινακοθήκη του δήμου Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου πραγματοποίησε σήμερα (Παρασκευή 18/9) κλιμάκιο του ΣΥΡΙΖΑ με επικεφαλής τους υποψηφίους βουλευτές του κόμματος στην Αιτωλοακαρνανία, την Πανεπιστημιακό, Μαρία Γκασούκα και τον εκπαιδευτικό, Σταύρο Καραγκούνη.

Τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ υποδέχτηκε ο δήμαρχος της πόλης, Γιάννης Αναγνωστόπουλος στο γραφείο του και κατά την συνάντηση αντηλλάγησαν απόψεις για διάφορα ζητήματα του δήμου με επίκεντρο την ανάδειξη των συγκριτικών πλεονεκτημάτων της περιοχής.

Επίσης από τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ και ιδιαίτερα από την κ. Γκασούκα υπογραμμίστηκε η επιδίωξη του κόμματος για την ενσωμάτωση στην εκλογική ατζέντα των καυτών κοινωνικών θεμάτων που έχουν περιθωριοποιηθεί από ΝΔ και ΠΑΣΟΚ στο πλαίσιο της αντιπαλότητάς τους, ενώ ιδιαίτερη αναφορά έγινε στην ξεκάθαρη θέση του κόμματος κατά της εκτροπής του Αχελώου.

Από την πλευρά του ο δήμαρχος Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου υιοθέτησε την πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ για τη δημιουργία στην Αιτωλοακαρνανία ενός φόρουμ μεταξύ όλων των πολιτιστικών φορέων του νομού για την πλούσια πολιτισμική παράδοση της περιοχής αλλά και την ανάδειξη της σύγχρονης πνευματικής παραγωγής.