Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου 2009

Συναντήσεις της Επιτροπής Διατησίας της ΕΠΣΝΑ στην Αθήνα

Με τους αξιωματούχους της διαιτησίας συναντήθηκε χθες στην Αθήνα η «Επιτροπή Διαιτησίας» της ΕΠΣΝΑ και συζητήθηκαν διεξοδικά θέματα που αφορούν τους διαιτητές και τη διαιτησία γενικότερα στην Αιτωλοακαρνανία, υστέρα από την εφαρμογή του νέου συστήματος διαιτησίας που εποπτεύεται από την UEFA.
Η επιτροπή συναντήθηκε αρχικά με τους Κύρο Βασάρα και Γιώργο Γιαννόπουλο, πρόεδρο και μέλος αντίστοιχα της «Διεύθυνσης Ανάπτυξης Διαιτησίας» και συζήτησαν για θέματα που αφορούν τη γνώση και την επιμόρφωση των διαιτητών, τα αγωνιστικά τεστ, τις συγκεντρώσεις εργασίας για τους όλους τους διαιτητές και για την ηλεκτρονική επικοινωνία για την σωστή παρακολούθηση και βελτίωσή τους.
Επόμενη συνάντηση της επιτροπής διαιτησίας ήταν με τον επικεφαλής της ΚΕΔ, συμπατριώτη μας Βασίλη Τεροβίτσα με τον οποία αντηλλάγησαν απόψεις για τρέχοντα θέματα του θεσμού.
Οι αξιωματούχοι της διαιτησίας αποδέχτηκαν την πρόταση για διοργάνωση στην Αιτωλοακαρνανία ειδικής ημερίδας για τη διαιτησία στην οποία και θα καταθέσουν εισηγήσεις.
Ο πρόεδρος της Επιτροπής Διαιτησίας της ΕΠΣΝΑ Νίκος Λύτρας σε δηλώσεις τους εξέφρασε την ικανοποίησή του για τα αποτελέσματα των συναντήσεων και κυρίως για την υιοθέτηση της πρότασης για τη διοργάνωση της ημερίδας στην οποία θα κατατεθούν ενδιαφέρουσες εισηγήσεις για το νέο σύστημα διαιτησίας.