Τρίτη 22 Σεπτεμβρίου 2009

Στο Δημαρχείο Μεσολογγίου οι υπ. βουλευτές, Σ. Τουρουνίδης και Γ. Ψαράκης



Επίσκεψη στο Δημαρχείο Μεσολογγίου πραγματοποίησε ο υποψήφιος βουλευτής του ΠΑΣΟΚ και μέχρι πρότινος δήμαρχος Ινάχου, Σάκης Τουρουνίδης στο πλαίσιο των προεκλογικών του περιοδειών.
Τον κ. Τουρουνίδη υποδέχτηκε ο δήμαρχος της πόλης, Γιάννης Αναγνωστόπουλος παρουσία αντιδημάρχων και δημοτικών συμβούλων. υπογραμμίζοντας τους συμβολισμούς της υποψηφιότητας αφού ο υποψήφιος βουλευτής έχει υπηρετήσει για περισσότερα από 15 χρόνια την Τοπική Αυτοδιοίκηση.
Ο δήμαρχος Μεσολογγίου ευχήθηκε κάθε επιτυχία στην προσπάθεια του κ. Τουρουνίδη, ζητώντας του να συνεχίσει τους αγώνες του, για την ενδυνάμωση του θεσμού της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.
Από την πλευρά του ο κ. Τουρουνίδης ευχαρίστησε τον κ. Αναγνωστόπουλο για τη θερμή υποδοχή και τόνισε την αναγκαιότητα επαναπροσδιορισμού των αναπτυξιακών κατευθύνσεων του νομού. με ταυτόχρονη προσπάθεια αλλαγής της νοοτροπίας που έχει καλλιεργηθεί λόγω των «πελατειακών» σχέσεων, μεταξύ του πολιτικού προσωπικού και των ψηφοφόρων.
Επίσης, ο υποψήφιος βουλευτής τόνισε ότι θα παραμείνει στο χώρο της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, ως δημοτικός σύμβουλος μιας και έχει παραιτηθεί από τη θέση του δημάρχου Ινάχου λόγω της υποψηφιότητάς του στην εκλογική λίστα του ΠΑΣΟΚ.
Νωρίτερα, τις διοικητικές υπηρεσίες του δήμου Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου επισκέφτηκε ο υποψήφιος βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Γιάννης Ψαράκης, ο οποίος συζήτησε θέματα που απασχολούν τους εργαζόμενους του δήμου.