Παρασκευή 4 Σεπτεμβρίου 2009

Προχωρά η δημιουργία Ιατρικού Συνεδριακού Κέντρου στο Παλαιό Νοσοκομείο Μεσολογγίου


Με το Δήμαρχο της Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου, Γιάννη Αναγνωστόπουλο, τον Διοικητή του Νοσοκομείου Μεσολογγίου, Κώστα Κονίδα και τον Δημοτικό Σύμβουλο Μεσολογγίου, Κώστα Μαστραπά, συναντήθηκε ο Υφυπουργός Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Μάριος Σαλμάς, την Τετάρτη 2 Σεπτεμβρίου στο γραφείο του στο Υπουργείο, προκειμένου να συζητήσουν την αξιοποίηση του παλαιού Νοσοκομείου Μεσολογγίου «Χατζηκώστα».

Ο Υφυπουργός, αφού άκουσε τους παρευρισκόμενους, τους κοινοποίησε την πολιτική απόφαση του Υπουργείου Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης να προχωρήσουν άμεσα όλες οι διαδικασίες, ώστε να δημιουργηθεί το Ιατρικό Συνεδριακό Κέντρο της Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου.

Η πρόταση βρήκε σύμφωνους τόσο το Δήμο Μεσολογγίου όσο και τη Διοίκηση του Νοσοκομείου. Ο κ. Σαλμάς σε δήλωσή του εξέφρασε την ικανοποίησή του για το ενδιαφέρον και τη δραστηριότητα που δείχνουν για το θέμα αυτό τόσο ο Δήμαρχος όσο και ο Διοικητής.

Με το τέλος της συνάντησης ο Υφυπουργός Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης δήλωσε: «Το Ιατρικό Συνεδριακό Κέντρο της Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου θα είναι σύντομα πραγματικότητα και θα αποτελέσει στολίδι για την ευρύτερη περιοχή και μοχλό προσέλκυσης του ιατρικού κόσμου στη Δυτική Ελλάδα»