Κυριακή 15 Νοεμβρίου 2009

"Να ρίξουν τους τόνους Ντόρα και Σαμαράς" ζήτησε από το Αγρίνιο ο Π. Ψωμιάδης






«Επίσκεψη – αστραπή» στο Αγρίνιο πραγματοποίησε απόψε ο νομάρχης Θεσσαλονίκης και υποψήφιος πρόεδρος της ΝΔ, Παναγιώτης Ψωμιάδης στο πλαίσιο των περιοδειών του σε όλη τη χώρα ενόψει της εκλογικής αναμέτρησης της 29ης Νοεμβρίου, για νέο Αρχηγό της ΝΔ.
Ο Παναγιώτης Ψωμιάδης συναντήθηκε με στελέχη και φίλους της ΝΔ στα γραφεία της Τοπικής Οργάνωσης του κόμματος όπου απευθύνοντας χαιρετισμό στους συγκεντρωμένους ζήτησε την στήριξη της υποψηφιότητας του, ενώ εμφανίστηκε ως εγγυητής της ενότητας του κόμματος.
Ο νομάρχης Θεσσαλονίκης καυτηρίασε την στάση μερίδας βουλευτών του κόμματος για το ανέβασμα των τόνων υποστήριξης των συνυποψήφιων του για την αρχηγία της ΝΔ και ανακοίνωσε ότι την προσεχή Δευτέρα θα αποστείλει επιστολή στον Αντώνη Σαμαρά και την Ντόρα Μπακογιάννη με την οποία θα ζητά την παρέμβασή τους, ώστε να σταματήσουν αυτές οι παρουσίες των υποστηρικτών τους στα δελτία ειδήσεων.
Αναφερόμενος στο σενάριο της αποχώρησής του από την εκλογική διαδικασία ο κ. Ψωμιάδης τόνισε ότι αυτό δεν πρόκειται να συμβεί, αφήνοντας αιχμές για την στάση του Δημήτρη Αβραμόπουλου. Κριτική όμως άσκησε, ο κ. Ψωμιάδης και στην κυβερνητική πολιτική και ιδιαίτερα για τις αποφάσεις σχετικά με τους εργαζόμενους στα προγράμματα Stage.
Όσον αφορά το θέμα που έχει δημιουργηθεί. με την πιθανή αποχώρηση του Δ. Σταμάτη από την ΚΟ του κόμματος, ο κ. Ψωμιάδης απέφυγε να σχολιάσει την στάση του βουλευτή.
Μετά το τέλος της σύντομης ομιλίας του, ο υποψήφιος πρόεδρος της ΝΔ παρέμεινε για αρκετή ώρα στα γραφεία της ΝΔ, ανταλλάσσοντας απόψεις με τους παρευρισκομένους και ακολούθως περπάτησε στους δρόμους του Αγρινίου, συνοδευόμενος από κομματικά στελέχη.
Τον υποψήφιο πρόεδρο της ΝΔ προλόγισε ο πρόεδρος της ΤΕ Αγρινίου, Γιάννης Αντωνόπουλος, ενώ ανάμεσα στο πλήθος διακρίναμε μεταξύ άλλων, τον δήμαρχο Στράτου Δημήτρη Μουρτζιάπη, τον επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας του ΝΣ, Γιώργο Σκαρμούτσο, τον πρώην υπουργό, Παναγιώτη Δελημήτσο, τους πολιτευτές, Γιώργο Παπαναστασίου και Έλενα Κοτρολού, τα μέλη της ΚΕ της ΝΔ Γιάννη Τσιτσέλη και Ρένα Ντάσκαρη, δημοτικούς και νομαρχιακούς συμβούλους.