Δευτέρα 16 Νοεμβρίου 2009

Νέο ψυχαγωγικό και ενημερωτικό πρόγραμμα από το TELETIME και τον ARRENA 88.2







Περισσότερη ενημέρωση και ψυχαγωγία στη φετινή τηλεοπτική και ραδιοφωνική σεζόν προσφέρουν το Teletime και ο Arrena 88.2 σε κοινή παρουσίαση νέου προγράμματος, που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 12 Νοεμβρίου στην Πολιτεία. Τα στελέχη του Teletime και του Arrena 88.2 αναφέρθηκαν στο πρόγραμμα τους, που χαρακτηρίζεται από δυναμική περιφερειακή ενημέρωση και πρωτοποριακές εκπομπές.
Νέα πνοή στην ενημέρωση και πλούσιο ψυχαγωγικό & lifestyle πρόγραμμα προσφέρει στους τηλεθεατές της Δυτικής Ελλάδας το καινούργιο πρόγραμμα του Teletime. Αγαπημένα και φρέσκα πρόσωπα μας δίνουν καθημερινά τον παλμό της περιφερειακής ενημέρωσης, απολαμβάνοντας παράλληλα άφθονη μουσική και διασκεδαστικές εκπομπές από το ελληνικό MTV.
Το ενημερωτικό και ψυχαγωγικό πρόγραμμα του Teletime περιλαμβάνει θεματικές ζώνες με το εξής περιεχόμενο:
· 7 εκπομπές αφιερωμένες στην ενημέρωση: Πλήρες Πρωινό, Press Room, Εκ Βαθέων, Ελεύθερο Ανοικτό Πανεπιστήμιο, Κόκκινη Γραμμή, Πολιτική Εκπομπή και οι Ειδήσεις.
· 11 εκπομπές με ψυχαγωγικό περιεχόμενο: Blue Jean, Μη μου πεις, Νοικοκυρές στην κουζίνα σας, Ε, ρε γλέντια! … και η ψυχαγωγία συμπληρώνεται με το πρόγραμμα του MTV, Pure Morning, Hit List Hellas, Teen Cribs, My Super Sweat 16, Your Noise, Into The Music & Made
· 8 σειρές για όλη την οικογένεια: The Invisible Man, Bonanza, The Lucy Show, Pit Pony, Radio Active, Edgemont, Στιγμές Αγωνίας και Οι Τρεις Άχαροι
· 4 σειρές κινούμενων σχεδίων για τους μικρούς φίλους: Τα Ρακούν, Οδύσσεια, Πελεζίνιο και Ο Μικρός Πελέ
· Κλασσικές και σύγχρονες ξένες και ελληνικές ταινίες
· Βραβευμένα ντοκιμαντέρ όπως το Planet Earth και το Race to Save the Planet

Ένα πρόγραμμα που αποτελεί τη «φωνή της Δυτικής Ελλάδας» και υπόσχεται να κεντρίσει το ενδιαφέρον των τηλεθεατών στους 10 νομούς που εκπέμπει, ταράζοντας ευχάριστα τα δεδομένα των περιφερειακών media.
Παράλληλα, «το ραδιόφωνο που σε κολλάει», ο ARRENA 88.2 παρουσίασε μια ραδιοφωνική πρόταση με πολύ μουσική, αθλητικά και πολιτικά σχόλια, τοπικά νέα και άφθονο χιούμορ. Μεταξύ άλλων, ο Κώστας Κριετσιώτης και οι παραγωγοί Αθανασία Γούναρη και Νίκος Σκαρλίγκος μας ενημερώνουν με «ανεβασμένη» διάθεση για όλα όσα συμβαίνουν από το χώρο της πολιτικής, του αθλητισμού και της showbiz. Παράλληλα ο παραγωγός Κωνσταντίνος Ανωγιαννάκης μας απογειώνει με τις μεγαλύτερες μουσικές επιτυχίες. Ακόμη, από Δευτέρα έως και Παρασκευή, το πρόγραμμα του ARRENA 88.2 προσφέρει μουσικές περιπλανήσεις για όλες τις ώρες, και το Σαββατοκύριακο μας κρατάει συντροφιά με πολύ χορευτική μουσική και πολλούς διαγωνισμούς.
Το τηλεοπτικό και ραδιοφωνικό κοινό της δυτικής Ελλάδας έχει τη δυνατότητα να παρακολουθήσει από αυτές τις συχνότητες ένα πλούσιο ενημερωτικό πρόγραμμα, με ισχυρές «δόσεις» διασκέδασης και ψυχαγωγίας. Φρέσκο, ανανεωμένο και αποκαλυπτικό, το πρόγραμμα των Teletime και Arrena 88.2 θα αποτελέσει για ακόμη μια χρονιά τη σταθερή επιλογή του κοινού.