Κυριακή 6 Δεκεμβρίου 2009

Η Έλενα Μάντζιου - Κοτρολού για την εκλογή Σαμαρά


Η υποψήφια βουλευτής της ΝΔ, Έλενα Μάντζιου - Κοτρολού με γραπτή της δήλωση τονίζει τα νέα δεδομένα που δημιουργούνται στο κόμμα της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης ύστερα από την πανηγυρική εκλογή του Α. Σαμαρά στην προεδρία του την περασμένη Κυριακή.

"Στις εσωκομματικές εκλογές της 29ης Νοεμβρίου οι νεοδημοκράτες με την πρωτοφανή μαζική συμμετοχή τους που ξεπέρασε κάθε προσδοκία επέλεξαν οι ίδιοι όχι μόνο αρχηγό αλλά και την μελλοντική φυσιογνωμία της παράταξης μας που έχει να κάνει με την ιδεολογική της ταυτότητα τις δομές της με τις αξίες και τις νέες προτάσεις στην κοινωνία.

Η βάση της Ν.Δ. εμπιστεύτηκε τον πολιτικό λόγο του Αντώνη Σαμαρά , τον οποίο και εγώ από την πρώτη στιγμή αποδέχτηκα και υποστήριξα την πρόταση του για εκ βάθρων αναδόμηση του κόμματος.

Όλοι μαζί Ενωμένοι και Δυνατοί κάνουμε την νέα αρχή ,ξεκινάμε με σύνεση , με κοινούς στόχους και ομοψυχία τη νέα μας πορεία, αλλάζουμε το χθες, ξεχνάμε την εσωστρέφεια, αναδιοργανώνουμε το κόμμα, μεγαλώνουμε την ελπίδα, δίνουμε προοπτική στη Ν.Δ. κάνοντας την, τη μεγάλη ελληνική κεντροδεξιά των πολιτών" σημειώνει η κ. Κοτρολού.